logo

İntikam 1. Bölüm izle

Özet: Kanal D’nin başrollerinde Beren Saat, Nejat İşler, Mert Fırat, Engin Hepileri, Zafer Algöz ve Arzu Gamze Kılınç’ın oynadıkları merakla beklenen yeni dizisi "İntikam", 3 Ocak Perşembe akşamı başlıyor. Babası bir komploya kurban giden genç bir kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşmasını ve intikam savaşını anlatan “İntikam”, bir Disney yapımı olan ve Amerika’da ABC televizyonunda izlenme rekorları kıran “Revenge”in uyarlaması olarak ekrana gelmek üzere hakları satın alınmış bir hikaye. Dizide, Beren Saat “Yağmur Özden”, Nejat İşler “Rüzgâr Denizci” ve Mert Fırat da “Emre Arsoy” karakterlerini canlandırıyor. Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı “İntikam”ın yapımını ise In D House üstleniyor. Saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan “İntikam”ın konusu şöyle; Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşan bir baba ve küçük bir kız… Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla bir anda yıkılır. Banka dolandırıcılığıyla suçlanan Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamayınca hapse mahkum olur. Yetimhaneye verilen Derin, uzun yıllar sonra babasının suçsuz olduğunu öğrenir ve sorumlularını affetmek yerine, onlardan intikam almaya karar verir. İsmini Yağmur olarak değiştiren Derin, hesaplaşmak için doğduğu yere geri döner. Üstelik her şeyin sorumlusu Arsoy Ailesi’ne de komşu olur. Babası ile birlikte yaşadıkları eski evini kiralayan Yağmur, oraya taşınmasıyla çocuklukta yaşadığı iyi ve kötü tüm anılar gözünde bir bir canlanır. Yeni hayatına alışmaya çalışan Yağmur, hiç beklemediği bir anda ise köpeği Çakıl ile karşılaşır. O gittikten sonra köpeğini sahiplenen çocukluk arkadaşı Rüzgar onu tanımasa da Çakıl onu unutmamıştır. Yağmur, önceden tanıdığı arkadaşı Arsoylar’ın organizatörü Aslı sayesinde Şahika Arsoy’un vakıf yararına düzenlediği etkinliğe katılmayı başarır. Sadece Şahika ile tanışmakla kalmaz, onun biricik oğlu Emre ile de partide uzun uzun sohbet etme şansını bulur. Emre daha ilk görüşte Yağmur’dan etkilenir. Yağmur’un intikam listesinin başında ise Şahika’nın en yakın dosttu Leyla vardır. Yağmur, Leyla’nın işini bitirmek için harekete geçerken, onu da bir sürpriz beklemektedir. Partide babasını ve ona kurulan tüm kirli komploları çok iyi bilen biri, Yağmur’un gerçek kimliğini fark eder. Ve bu gizemli kişi intikam yolculuğunda Yağmur’un yanında yer alacaktır. Şahika ise, ailenin güvenlik şefi Adem’den oğlunun yakın ilgi gösterdiği yeni komşuları Yağmur ile ilgili ilginç bir istek de bulunur.
bbbb demiş ki;
admin bolumleri guncelleyebilir misiniz?
10 ay önce
0   0

Admin Notu: Maalesef bölümler elimizde mevcut degil

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Fenerli demiş ki;
Herkeze selam insallah herkez iyidir :) Bu diziyi cok begendim Beren saatin her dizisinde cok iyi rol yaptigi gibi bu dizidede süper oynamis intikami aci olacak insallah reting rekoru kiran bir dizi olur sevgiler ve saygilar...
07.02.2013 - 16:29
0   0

Hicran demiş ki;
Berenin giyimini sac bakimini hic beyenmiyorum.Fatmagulde herkesin saci fonluyken Fg yataktan kalkmish gibi gorunuyordu.Sadelik guzelikdir amma Berende sadelikden cox geride kalmisdik bakimsizlik gibi gorunuyor.Bu dizide sac formasi 70-75 yasli birisi icin, ondan yasli shahika daha genc duruyor.
10.01.2013 - 17:06
0   0

Hicran demiş ki;
Diziye sozum yok, yani kopya olsada biraz taninmish oyuncular varsa bakiliyor.Benim anlayamadigim Berenin kaprizleri. 3-4 dizide oynadi diye kendini qozunde cok buyutdu. Yok sacimin beyazlarini seviyorum,boyatman, fonletmem. Bu neya bash rolde oynuyor sac bakimi muasirlik sifr. Fatmagulde ebe nineye bile fon cekiyolardi fatmagul sanki elden kacmis. Bu dizide guzel bir deyisim yaparda cikar diye dusunurken,lap 70 yashli biri qibi cikdi.
10.01.2013 - 16:55
0   0

NE..... demiş ki;
Sezzy cim,,,SELIN CIM,,,ben bu aralar yogunum,henüz dizilere bakma firsatim olmadi ,bir iki hafta böyle olur,sonrasi birza rahatlarim sanirim,simdilik beni mazur görün canlarim k.i.b sizleri kocaman öpüyorum,herkese saygilar
09.01.2013 - 20:58
0   0

deniz demiş ki;
ben berene bayiliyorum biraz karisik olarak basladi ama guzel bir senaryosunun olucagina inaniyorum ...oyuncu kadrosunundaki bazi kisilikleri sevmedim sadece ama gorucez bakalim reytink toplaya bilicekmi
09.01.2013 - 13:13
0   0

Kotu demiş ki;
Kisa bir yorum yazmistim ama ekleyeyim Beren zaten kotu mi Ustunde ustluk senatyonun basit logo islenisindeki acemilik oyuncunun rollers adapte olamamasi in the hall if the king tarzindaki konuyla alakasiz muzikleri anlamadim kotu oyunculuklar kotu islenilmis basit bir senaryo ustelik orjinal bile degil ki isler I cok daha kolay yazik izleyen izlesin unurunda degil ama popular oldugundan Boyle diziler sektoru ele geciriyor iste o uzucu.
08.01.2013 - 04:06
0   0

Kotu bir baslangic demiş ki;
Guzel olmamis bence uyarlamaya karsi degilim duzgun yapilsa ama scenaristlerimiz onu bile beceremiyor direk kopyiyor.Beren saat desek yine kendini gelistirememis ve cok donuk 20 dakika izleyecegim ekibin kalitesi kendini bello ediyor Ancak bu dizi icin ayni seyi soyleyemeyecegim:
08.01.2013 - 03:58
0   0

milton demiş ki;
Turk yapimcilar kopyaladiklari her dizi icin yabanci yapimcilara telf hakki oduyorlarmisiki cok merak ediyorum??
08.01.2013 - 01:39
0   0

Sule demiş ki;
Meldas evet Goldenlarin ömrü o civarda ama olaylar oldugunda Derinin 5 yasinda oldugu senin tahminin dizide duymadim orjinalinde 9 yasinda.Derinin simdiki yasinida duymadim dizide kacirmis olabilirim.
07.01.2013 - 21:11
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler