logo

Veda 4. Bölüm izle

Özet: Kemal’i korumak için Macid’in tehditlerine boyun eğen Mehpare’yi zor günler bekliyor. Mehmet Reşat ve Eirene arasındaki sürpriz yakınlaşma, Mehmet Reşat’ın kafasını fena halde karıştırırken, Eirene’den gelen hamleler, başta Behice olmak üzere konaktakileri de bu karışıklığa ortak eder. Kemal’i korumak için Macid’in tehditlerine boyun eğen Mehpare’yi ise zor günler beklemektedir. Saraylıhanım’ın Mehpare ve Kemal’le ilgili şüpheleri karşısında savunmaya geçen Kemal, bir yanlış anlamaya sebep olur. Didar’ın Saraylıhanım’la konuşmaya gelmesiyle Mehpare’nin etrafındaki çember de daralır. Kemal duygularını anlamaya başlarken olayların hızı hepsinin başını döndürür. Esir şehirde aşk özgür olabilecek midir?
sezzy demiş ki;
Uzuldum, olmadi bastan baskasi, Iclal Aydin.i severim ama yine de bir oyuncunun cikip onun yerine girmesine uzuldum. Fragmana bakilirsa Kemal dugune engel olacak gibi. Insallah olur. Baskasi cikacagina su serseri karakteri ciksaydi ya. Sirtini annesine, kizkardeslerine dayamis, erkeklerin yuz karasi. Adam olsaydi ekmegini tastan cikarir, calisir, annesine kizkardeslerine bakardi. Yine annesine guvenip bir de gelin aliyor eve.
31.10.2012 23:40:34
0   0

roza demiş ki;
Kanal yayin akisini bugün degistirmis. Veda bu hafta var. Yeni fragmandan anladigim kadariyla bol bol aksiyon var. Hadi veda bu dizi ormaninda göster kendini:)
31.10.2012 19:12:21
0   0

Berran demiş ki;
Persembe günü yeni Bölüm yayinlanacak.Yeni kadro ve yeni senaristle. Jale Arikanin ayrilmasina bende üzüldüm:(( Kendisini uzun yillardan beri tanirim. Kendisi egitimli Alman TV ve Sinema Oyuncusudur. Ve basarilidir. Ayrilma nedenini bilmek isterdim.Bence kendisi Fahriye Evcenin ve DELI SARAYLININ yaninda pasif kaldi.Fahriye Evcene nazaran o cok daha birikimli ve tecrübeliydi.Ancak rol dagitimi böyle olmus. SENARYOyu daha önce okudu muhakkak. Neyse bunlar varsayimlar.Adinin yipranmasina mani olmak icin.geri cekildi:((Saygi duymak lazim. ICLAL AYDIN icinde ayni durum olabilir. Yani 2.Planda kalacak oda.Rozanin belirttigi gibi kurtaricimi degilmi görecegiz. Hepimize iyi seyirler:))
31.10.2012 15:14:27
0   0

roza demiş ki;
Veda dizisi bu haftada yok. Sahsen ben Jale arikanin diziden ayrilmasina üzüldüm. Tam estetiksiz bir burun,dogal güzelligi vardi. Senaristide degistirmisler. Huzur sokaginin ilk 3 bölümünü yazan senarist buraya gecmis. Senaristlerde pingpon topu gibi o diziyi kaleme al sonra bu diziye gec. Senin baslattigin isi baskasi devam etsin. Nekadar dogrudur? Umarim veda dizisi devam eder ama ben iclal aydinin kurtaracagina inanmiyorum.
30.10.2012 15:52:26
0   0

sezzy demiş ki;
Diziye Iclal Aydin.in katilmasi cok guzel olacak.
29.10.2012 23:23:15
0   0

sezzy demiş ki;
Turkiyede ve dunyanin neresinde olurlarsa olsunlar, tum Turklerin CUMHURIYET BAYRAMLARINI Ictenlikle kutluyorum. Sevgiler.
29.10.2012 21:17:10
0   0

melissa demiş ki;
aslinda ben fragman yayinlandimi diye soracaktim ada nin yorumunu yazinca unuttum.
29.10.2012 16:56:47
0   0

melissa demiş ki;
ADA, arkasim ankarada yasaklamaya ragmen yürüyüs yapilmis.ama asil kutlama valla izmirliyim diye demiyorum asil izmirde oldu su an hala devam ediyor yüzbinler kutlama icin.ahh keske bende olsaydim.yurtdisinda haberlerde bile yayinlandi yüzbinlerin atatürk icin yürüyüsünü.tekrar tüm türk milletinin CUMHURIYET BAYRAMINI KUTLARIM daha niceee kutlamalara...
29.10.2012 16:53:11
0   0

ADA demiş ki;
Arkadaslar Ankarada oturan bir yorumcuya soruyorum. Ankarada cumhuriyet bayrami yürüyüslerini yasakladilar mi? Burada imren özenc isimli bir yorumcu öyle oldugunu iddia etmisti,dogrumu? Herkesin Cumhuriyet bayrami kutlu olsun
29.10.2012 08:39:47
0   0

fatma demiş ki;
ben budiziyi daha tam seyretmedim ama iclal aydın geldiği için seyredeceğim mehmet aslantuğu da severim bakalım nasıl olacak inşallah bundan sonra daha güzel olurda hepimiz seyrederiz ,kavgasız gürültüsüz her kesin birbirine saygılı olmasını isterim herkesin görüşü kendine hepimiz bir olmadığımız gibi
28.10.2012 16:17:46
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler