logo

Veda 3. Bölüm izle

Özet: Kemal’i korumaya çalışan Mehpare kendini tehlikeye atıyor. Kemal’in eve gelişiyle çalkalanan konak, bu kez dışarıdan bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Mahalleliye gözdağı vermek isteyen işgal askerleri bütün evleri aramaktadır. Kemal ise kaçaklığın ve hastalığın verdiği suçluluk içinde konakta hapsolmuştur. Behice ve Mehmet Reşat arasındaki krizde ise sular durulacağa benzememektedir. Mehmet Reşat’ın Kemal’le ilgili henüz bilmediği gerçekler ikisinin de peşindedir. Eirene’nin atacağı sürpriz bir adım işleri karıştıracak, Kemal’in konakta olduğunu öğrenen Macid’ in yapacakları, Kemal’i korumaya çalışan Mehpare için bir kâbusun başlangıcı olacaktır.
Berran demiş ki;
Feycim..tesekkürler canimm..nazik yanitin icin.Ben FILIZ AKINi begenirdim.buraya geldigimden cok fazla izleyemedim.O zamanlar cogu kalitesiz hep ayni konulu,kirsal bölgeli veya HULUSI KENTMENLI asiri zengin(gerci simdide holdingli,plazali ve havuzlu Villalar vede defile kiyafetleri giyen insanlar) Bu yüzden BATI Filmlerini seyretmeyi tercih ederdim.Bazilarini ezberledim.Zira burdaTV de tekrar seyrettim klasikleri.Cabuk parlama bendede vardi ama degistim artik.Ben YENGEC burcundanim.Melissa Arkadasin yazdigi gibi bizimde büyükler hatta Annem Ablalarina ölünceye kadar "SIZ" diye hitap etti.Bununla ilgili ayrica KARADAYIDA bir elestirim var.Okumanizi tavsiye ederim.Kurumlarda ABI ABLA gibi yakisiksiz hitaplar Hk.Sevgilerimle kucakliyorum.Keyifli izlemeler canimmm...
18.10.2012 10:15:33
0   0

melissa demiş ki;
behicenin konusma hitabi bizdede vardi.benim annennem ve dedem ...hanim....bey hitaben kosurlardi ve kayinpedere beybaba kayinvalideye hanimanne denilirdi.ama simdi pek denmiyor gerci"siz"her zaman denir ne bileyim"sen"biraz saygisizlik gibi olurdu ama biz sen kullanirdik.
17.10.2012 23:56:23
0   0

fey demiş ki;
Berrancım, istediğin kadar çenen düşsün, bence bir beis yok. Ben bütün yazılarını uzun da olsa okurum. Çünkü gördüğüm kadar yazıların her zaman kaliteli, kırıcı değil. Benim şikayetim, bir kişinin üzerine gidip onu tekrar tekrar ve uzun uzun olumsuz eleştiri yapanlardan yana.. Senin uzun yazılarınla bir ilgisi yok anlayacağın. Berancım ben senin aksine çok koyu bir Türkan Şoray hayranıyımdır. Hem de çooook fazla. Canım ben Koç burcuyum. Burçların özellikleriyle pek ilgili olmasam da, Koç burcunun özelliği olan çabuk parlama gibi hiç sevmadiğim bir huyum vardır. Bunu seneler içinde yenmeye çalıştım ve kısmen başarılı oldum. Bazen birden parlıyorum ama saman alevi gibi hemen de sönerim. Seni kocamanca öptüüüümmmm. Sezzy, Melissa, Turane sizlere de sevgi ve selamlar.
17.10.2012 20:07:18
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Feycim..kusura bakma cenem düstü ve cok uzun olmus.Korkma her zaman böyle olmaz OK?Zaten uzun-uzun yazmaktanda hoslanmam.Hosca kal sevgiyle kal.Tüm güzellikler senin olsun canimmm..;))
17.10.2012 14:12:41
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Feycim, canimmm..güzel satirlarin icin cok tesekkürler;)) Bende Dizinin formatina uygun cevap vereyim; BILMUKABELE ;) Gönderdigin parca icinde cok tesekkürler dinledim ve kulaklarini cinlattim.Rahatsizligina üzüldüm.Ancak galiba ara-sira bende de ritm bozuklugu taskarde oluyor. Onada seninkine benzedigini söylüyor Doktorlar.Bak bundada ortak yanimiz var;) Ancak yegane nedeni; STRESS 35-40 ve üstü kimselerde STRESS cok kötü tesir ediyor. Zira o esnada stress hormonunun salgisi vucutta hertürlü tahribata yol aciyor.Ruhsal ve fiziksel:( Dizi konusunda bende seciciyim,Günde sadece 1 Dizi kafi.Oda her Dizi degil. Senin gibi cok yarim biraktiklarim olmustur.Bu dizi ve DILA hnm haric BEnde bilmiyorum devam edecekmiyim???DH da gidisat cok yavas:( ayrica Hatice Sendilden bende elektrik alamiyorum;(( Ama soguk görüntüsü bu role cuk diye oturmus.Zamaninda Türkan Soray oynamis ben onun hayrani degildim ama yine yeni Diladan cok daha sicak görüntüsü vardi Türkan Sorayin.Evet bu 2 Dizi disinda senin diger seyrettiklerini izlemiyorum. MERHABA HAYATI begendim + BÖYLE BITMESIN (TRT) Tam bize göre her bölüm ayri bir HikayeBunlara yeni basladim,ÖGZ,SEKSENLER ve KG nin müdavimiyim+ yukardakiler ve KARADAYI; bundada önce konu bir ITALYAN MAFYA Filmiydi.Bazilari hatirlar.Ama Dizi oldugu icin lastik gibi uzatirlarsa onuda birakirim. EZEL gibi beklentimiz suya düstü;-(( arti SENARISTLERI maalesef taniyoruz ben ve Arkadaslarim;((( IZMIR deme bana, tüm akan sular durur.Evet hayatimin en güzel yillari Izmirde gecti.Izmiri ve Izmirlileri coooook seviyorum.Seninde Izmirli olmana ayrica memnun oldum:)) Senin burcun ne Feycim??? Evet canimmm.. belirttigin gibi burada devam ederiz.Ama sen yinede MOR MENEKSELERI aralarda bosluklarda seyret muhak.Esas mert Kabadayilar ordaydi. Oynayanlarin tümü Tiyatro Oyunculariydi.Sanki ARKASI YARIN veya Tiyatro gibi izliyor insan.Hele performanslari vede Hikaye prima idi:)) Haa..birde bende senin gibi tüm hafta boyunca tekrar-tekrar ve cok uzun yorumlar yazmamayi yeglemiyorum.Zira hem vaktim yok,Hemde sürekli chatten gibi cevap yetistiremem.Yani bu konudada müsterekiz:) Seni sevgilerimle kucakliyorum ve öpüyorum.hersey gönlünce olsun;)
17.10.2012 11:09:31
0   0

Berran demiş ki;
Evet sevgili Sezzycim..devam karari almislar canimmm..Nasil romanlar her yasa göre degilse bu tip eserlerde öyle.Yani hedef kitleleri farkli oluyor.Belki genc kusa agir gelmis olabilir Zira konusulan kelimeler, günlük hayat ve padisah v.s., Sonra zevcesine,Babasina bile"siz" diye hitap etmesi v,s,(esasinda ben sahsen begenirim) bazilarina tuhaf daha dogrusu sempatik gelmemis olabilir. Canimmm..seninde belirttigin gibi romanin özünden uzaklasmamak lazim Hepinize sevgiler ve keyifli seyirler.
17.10.2012 10:26:49
0   0

Selda demiş ki;
Dizinin devam etmesine ben de memn un oldum ancak , yapimci reyting icin senaryoyu iyice degistirecek diye de endiseleniyorum.Bakalim hep birlikte gorecegiz.Herkese sevgiler...
17.10.2012 03:34:35
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran; verdigin haber gercekten de cok guzel, insallah yavas yavas romandan fazla uzaklasmadan beklenilen basariyi saglayabilirler. Hepinize sevgiler.
16.10.2012 21:54:10
0   0

roza demiş ki;
Evet gözümüz aydin. Devam karari alinmis. Ama garanti yok. Umarim devam eder. Kelebek sahsima uzun uzun cevap vermen ne ince bir düsünce. Ama fikir özgürlügü diye bir sey var.Ayrica bence hepimizin ayri ayri olan zevkleri ve renklerini tartismayalim. Icinden cikamayiz sonra.. Ben hala avrupadaki türkleri anlatan bir dizi isterdim. Okumus, basarili, yüksek yerlere gelmis türkleri anlatan. Türkiyede zorunlu 8 yillik egitim yokmu?Kendimden biliyorum okulda tarihi gayet güzel ögretiyorlardi. Padisahlarin tek tek isimlerini, siralarini, savaslari,zamanlari,yüce Atamizi. Yani insanlar tarih bilmiyor deniliniyorda,onu anlamiyorum..
16.10.2012 21:13:30
0   0

Berran demiş ki;
Sükürler olsun:)) VEDA sevenler hepmizin gözü aydin olsun;)) Basta Sevgili Sezzy,Sevgili Feycim, Roza,Melissa,Aysegül,Selda ve Selda 2 Turane, RTMS,Yeliz,Ferda ve Aysegül keyifli seyirler ve sevgilerimle:))
16.10.2012 19:55:13
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler