logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 44. Bölüm izle

Özet: Kuzey, Ferhat’ın kızı Deniz’in peşine düşer. Ferhat için geri dönüş anı ise o an başlar. Ferhat’ın kızının İstanbul’a gelmesi, Kuzey’i harekete geçirir. Komiser Şeref’le yaptığı anlaşmaya rağmen Kuzey, Deniz’in peşine düşer. Sinanerler’le Burak Çatalcalı arasındaki soğuk savaş, Burak’ın beklenmedik hamlesiyle yeni bir boyut kazanır. Öte yandan, Handan’ın Sinaner köşkündeki misafirliği, Sami’nin tüm bağları koparmasıyla zorunlu olarak uzar. Kuzey’le Cemre arasında bağın hiçbir engel tanımayacağını fark eden Güney, Kuzey’den hırsını imkanlarını kullanarak alır. İki kardeş arasındaki zayıf bağ, Güney’in son hamlesiyle tamamen kopar. İntikam planını uygulamaya koyan Kuzey ise, karşısında bir kez daha Şeref’i bulur. Gülten’in Cemre konusunda verdiği destek, Barış için önemli bir başlangıç noktası olur. Barış, Cemre’nin karşısına kendinden daha emin bir şekilde çıkmaya başlar. Ancak Cemre’nin bütün ilgisi Kuzey’in üstündedir. Banu’nun doğum günü partisinde Kuzey’le karşılaşan Zeynep, bu karşılaşma sayesinde Cemre’nin canını acıtmak için önemli bir fırsat yakalar. Ferhat, kızının İstanbul’da olduğunu öğrenir. Kuzey, sonunda Ferhat’ı en zayıf noktasından yakalamayı başarmıştır. Ferhat için geri dönüş o an başlar.
Bir kul demiş ki;
Bu kadar uzun uzun kişilik anelizine gerek varmı? İzliyeci kendi fıkrine sahiptir. Bazılarımız karekterleri şu şekilde, bazılarımızda bu şekilde algılayabilir. Öyle değilmi?
09.10.2012 13:54:46
0   0

MSFiGO demiş ki;
bütün karakterleri teker teker görürsek, neden böyle olduklarini anlariz. mesela güney baska yerlere gelmek istiyor, babasinin istedigi gibi firinda calismak istemiyor. bir yere gelmek icin hem calisiyor hemde imkanlarini kullaniyor. hem babasindan hemde annesinden bazi olumlu ve olumsuz karakterlerini almis. kuzey yüzünden bazen basi derde girmis yada baba onu cok bastirmis cünkü baba onu firinda istiyor ve oglunun gözünün yükseklerde olmasini istemiyor. ama sonucta güney babasi gibi olmak zorunda degil. kuzeye gelirsek, kuzey kafasi esdigi gibi yasiyor. bu onun basina dert aciyor. oda annesinden ve babasindan bazi seyleri almis. ama arkadaslari ve cok deger verdigi insanlarin basina birsey gelmesine dayanamiyor. sami bey aslinda firini babasindan almasi onu mutlu etmemis. oda baska bir hayati hayal etmis. handan hanim aslinda iyi bir aileden gelmis, samiyi sevmis, samiyi ailesi istememis ve irtibati kesmis. kocasindan daha egitimli oldugu icin kompleksli olan kocasi tarafinda bastirilmis ve simdiki kadin olmus. cemrenin annesi gülten haniminda hayal ettigi bir hayat var. bunu kendi yapamamis ve gerceklesmesi icin kizini ortaya atiyor. kizinin arkasindan kararlar veriyor ve bu kararlar her zaman iyi olmuyor kizi icin. mesela gelecek bölümde kuzeye barisin cemreyle evlenmek istedigini söylüyor ve kuzeyi zor bir karara sürüklüyor. cemre ise güneyle baska yerlere gelecegini düsünerek zamaninda güneyi almis. güney hirsli ve azimli bir cocuk, cemrede aslinda hirsli, güneyle ayni yerlere gelecegini bilerek ve güneyin ilk ona acilmasindan dolayi ve oda ona ilgi duydugundan onunla nisanlandi. kuzeyi ozaman serseri olarak görüyordu. belki basindan beri onu begenmis olabilir ama sonradan kuzeyin güney icin hapse girmesinden sonra onu baska bir gözle görmeye basladi. banuda görünüste kendine güvenen bir kadin ama aslinda degil. güneye takintili bir sekilde asik ve bu onu iyi olmayan yerlere sürüklüyecek. ayni sey baris icinde gecerli. oda asagi kompleksi yasamis biri ve cok hirsli.hepsine bakarsak hem olumlu hem olumsuz yanlari var. aslinda hepsi sempatik ama bir yandanda degiller :)
09.10.2012 10:29:59
0   0

roza demiş ki;
Arzu yorumcu demissinki handan hanim ayni annem gibi evlat ayiriyor,keske diziden ciksa. Senin icin zor bir durum olsa gerek. Her hafta karekter olarak annene benzer birini seyretmek. Evlat ayirimi yapan anneler var tabiki. Bu durum cocukta kapanmayan yaralar aciyor. Kuzey gûneyde ize sanki bu durum kuzeyin umrunda degil. Annesi güneye daha düskünmüs,kuzey herzamanki vurdum duymaz hallerine devam ediyor. Baska bir konu ise ben deniz karekterini oynayan oyuncunun daha önce mor menekselerde oynadigini 4 gün önce yazmistim. 4 gûn sonra baska bir yorumcuda aynisini yaziyor. Yani bu demektirki birbirimizin yorumlarini okumuyoruz. Her kafadan bir ses. Hani vardir ya körler sagirlar birbirini agirlar:))
08.10.2012 14:01:34
0   0

MSFiGO demiş ki;
sezzy, simayi bende haksiz ve suclu buluyorum. onun derdini sonradan gösterdiler. ilk ortaya ciktiginda onun cok rahat ve tabulari olmayin bir kiz olarak gösterdiler bize. sonra kuzeyin pesine düstü, kuzeyle bir beraberlik yasadilar ama bu beraberlik daha cok simaydan kaynaklanan bir olaydi. kisa bir süre sonra hamile kaldi, hamile kaldigi icin pacalari tutustu, kuzeyin onunla evlenecegini hayal etti cünkü mersinde onu baskasina vermek istiyordu ailesi. ilk gördügümüz simayla sonradan gördügümüz simayin arasinda fark gördük. megerki öyle rahat degilmis, ailesi tutucu bir aileymis. sonraki olaylari hepimiz gördük. ferhatin eline düsmesi kendi sucu degildi, adam onu birakmiyordu ama simayda kuzeyden intikam almak icin can atiyordu. sonradan akli basina gelmeye basladi ama yinede ferhatin eline düsmek istemem. tuhaf olan, zeynep simayi elestirirken cemre onu korudu ama kendi yüzüne söylüyor kendi düsen aglamaz. ama bu lafta biraz simayin zirlayip, kuzeyin yüzünden bu hallere düstüm demesinden kaynaklandi. belki o lafi cemre demezdi ama o kuzeyin avukatiya hemen müdaafa edecek :) güney konusuna gelirsek, evet kuzeyin o hallerine imrenmistir ama kuzeyde onu cemreyle gördügü an kiskandi. yani bu cekememezlik aslinda karsilikli.
08.10.2012 10:05:21
0   0

Berran demiş ki;
DENIZ karakteri daha önce benim favori dizim MOR MENEKSELERde oynamisti.Internetteki bilgiler beni sasirttiydi.Yani onlarda hata yapiyorlar;)Ama ben sonunda dogruyu buldum.Oyuncu olarak diger tüm kizlari sollar;)) zira o dizide cok basariliydi tümü tiyatro kökenli ekiple oynamisti basariyla Sinan Tuzcunun sevdigi kadindiIns. buradada ayni performansyonu sergiler,yolu acik olsun ve basarilar:))
08.10.2012 08:22:53
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; tabi ki ogrenci iken de gencken de, hatta her donemde zaman zaman herkes eglenmeyi istiyor, biz Altin Kizlar bile zaman zaman yapiyoruz bunu, ama onemli olan dozunu kacirmadan eglencenin zamanini bilmeli, okulunu, derslerini aksatmadan da zaman zaman dozunu kacirmadan (oyle ilk tanidigi erkekle iliskiye girmeden de yapilabilir bunlar, ama Simay hadi tedbirsizce bir is yapti, henuz talebe ama bildiigm kadari ile okula da gitmiyor, bir yerde calisiyor ve bir arkadasi ile birlikte yasiyordu. Yani ailesine okumaya diye soylemis, ama Istanbul.a gelince gununu gun edip rahat, sorumsuz bir hayat yasamaya baslamis, bebegi aldirmisken, Kuzey gibi hapisten yeni cikmis, daha kafasini toparlayamamis, sevgisinden bile emin olmadigi bir erkegi kandirarak evlenmeye zarlamasi onun yaptigi en buyuk yanlisti, sonra karsisina Ferhat cikti, onun sundugu kredi kartlarina, rahat yasamaya ve sinirsiz olanaklara yok diyecegine, aksine o hayat ona cok cazip gelmis, Ferhat gibi bir adamla isbirligi yapip Kuzeye oyunlar oynamis, icine girdigi tehlikenin farkina vardiginda ise is isten coktan gecmisti. Simdi de boyle olum korkusu ise bir odaya tikilmis, soluk almaya bile korkuyor, gercekten de acinacak halde, ailesi bile onu terketmis. Sonu ne oalcak cok merak ediyorum ama bence sonu Ferhat.in elinden olacak. Yine de butun yanlislarina ve yaptigi kotuluklere ragmen Cemre ona o lafi demiyecekti. Dusene vurmak dogru degildir. Handna hanim da onlara ogut verip barissinlar derken, kendi iki oglunun kanli bicakli olmalarini hic onemsemiyor nedense, girdigi o rahat hayat ve ona bu olanaklari sunan oglu Guney onun icin birtanesi:))) Kuzeyle Guneyin arasinda surtusme de daha onc eyazdigim gibi ne Ali ne de Cemre meselesi, Guney cocukluklarindan beri Kuzeyin korkusuzlugunu, gozupekligini kiskandi ama malesef karakter olarak ne onun kadar cesaretli ne de onun kadar korkusuz oldu, o da baska bir yonunu gelistirerek once azimle sonra da hirsla buralara kadar geldi, azim guzel sey de is hirsa donunce ona cok zarari dokunacak bu hirsin.
07.10.2012 23:24:08
0   0

MSFIGO demiş ki;
aslinda ben bu iki kardese aciyorum. bir insan kalkipta onlara dogruyu söylüyemiyor. iki kardesin arasinin acilmasi icin cok seyler oldu. bir yandan ali maydanozluk ediyordu, öbür yandan banuda cok güneyin üstüne gidip sürekli kuzeyi elestiriyor. handan hanim burak icin iyi ettiler, barissinlar diyor ama maalesef kendi ogullarinin arasi kopuk. güneyin farkli bir yerlere gelmesinde sakinca görmüyorum. sonucta herkes iyi bir yerde olmak istiyor. hirsli olmasi, daha cok azimli diyeyim, güzel bir sey. ama maalesef gözüne hirs büründügü zaman güneyde en az kuzey kadar kontrolden cikabiliyor. kuzey vurup kiriyor, küfrediyor, güney ise elindeki imkanlariyla bunlari yapiyor. bunlarin dertleri sadece cemre degil, kiskancikta var aralarinda. kuzey aliyi kardes olarak gördü, güney alinin yerinde olmak istiyor. olmadigi icin hirslaniyor. kuzeyde ondan makara olayi ve en cokta hapis yüzünden ondan nefret ediyor, bir yandan birine birsey olsun öürünün cani yanacak. insallah zamanla akillari baslarina gelir ve düzelir. ama kitapa göre gidilirse bu olmaycak. sezzy, ögrenci hayatinda gezmek tozmak normal :) bunu hepimiz yapmayi sevdik. ama simayin olayi hamile olmasiyla basladi.
06.10.2012 21:48:43
0   0

ece akdemir ea demiş ki;
saçma olmuş deaha gözel yapin
06.10.2012 20:13:41
0   0

Pj demiş ki;
Oyku Karayel duygusal sahnenelerde dokturuyor. Cok iyi oyuncu, cok yetenekli. Dizide oyunculuj cogunlukla cok iyi. Ama cemre o kacaman mavi gozleriyle o nasil aglamakti. Sanki gercekten agliyor.
06.10.2012 19:20:33
0   0

Türkan savas demiş ki;
bence bu dizi güzel ama kivanca yakismamis.kivanc abi biraz daha böyle romantik dizilerde oynasa daha bi tutulur, tipki menekse ile halilde ki gibi.ona böyle mafya seyleri yakismamis.Bi sey daha söylicem kivanc abi biraz kilo alsin cünkü ozaman daha tatli olur eski filimlerdeki gibi.hakli degilmiyim demi.
06.10.2012 17:19:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler