logo

Böyle Bitmesin 1. Bölüm izle

Özet: BİR BARDAK SUDA KOPAN FIRTINA… Nazlı ve Yusuf’un düğün gecelerinde yaşanan olay, keyifle döşedikleri ve mutlu mesut yaşamayı hayal ettikleri evlerinde, eşyalarının üzerini beyaz patiskalarla örterek, alyanslarını parmaklarından çıkarmalarına neden olmuştur. Ayrılığın etkisi, her ikisini de sarsmış, günlük hayatlarını ve işlerini olumsuz yönde etkilemiştir. Aylar sonra gelen bir ihbar, Nazlı, Yusuf ve Komiser Nisa’yı, kadın sığınma evlerinden birinde meydana gelen, zorlu bir vakayı çözmek üzere, aynı yerde buluşturur. Soluk soluğa bir mücadele başlamıştır… Böyle Bitmesin; 21 Eylül Cuma akşamı, saat 19.50’de TRT1 ekranlarında karşınızda olacak…
türkan stein demiş ki;
Ikinci Bahardan sonra izledigim aile konusunu cok degisik cepheden ele alan ilginc bir dizi. Bence basindan itibaren sürükleyici, hepsi cok iyi oynuyorlsr, ama Nisa komiser müthis, ailesi de ilginc, insallah cok kisi izlerde räyting zirvasindan böyle güzel bir diziye Türkan dizisi gibi veda etmeyiz.
20.11.2012 22:06:07
1   0

batuhan demiş ki;
Sunuda eklemeyi unutmusum mesaj dedigin isde bu dizideki gibi olur unuttugumuz bazi degerleri animsatiyor bence bu dizideki mesaj her seyden önce gelir daha önce izledigim baska dizilerede yorum yapiyorum kimisinde milli kimisinde dini kimisinde tarihi degerlerimizi ele aldiklari bir mesaj veriyor diye yada yorumlarimizla verilen mesajji destekliyoruz diye izliyor ve yorum yapiyordum ama sunu unutmusuz bu degerlerin hepsinin basinda aile dirlik düzeni gelir ve iyi bir aile ortaminda yetisen cocuklar gelir eger bu dediklerimiz olmassa basda saydiklarimin hic biri o cocuklara yeterince verilemez ne milli ne dini veya tüm degerler verilemez aile disinda büyüyen cocuklara ve bu sekilde yetisen bir genclikdende hic bir gelecek beklenemez gittikce tüm degerleride kaybeder gelecegimizin gencleri gercekten izlenmesi gereken en önemli ve her yönüylede mükemmel bir dizi.
06.10.2012 13:38:03
1   0

batuhan demiş ki;
Bu diziyi izleyince daha önce ve suanda izledigim dizilerin hepsi bos geldi bukadarmi anlamli olur bir dizi özellikle hepimizin cevresinde yada kendi icinde muhakkak bosanma yada aile sorunlari oluyor diziyi izleyince insan bida gözden gecirme ihtiyaci hissediyor yasadigi sorunlari veya cevresinde olan bosanma olaylarini ve nedenlerini gercekten dizi hem anlamli hem günümüzün hastaligi olmus bitsin sözünü hem macera hem zeka hemde heyecan ve yerili yerinde mizahiylada sIkIcI olmaktan uzak bir dizi harika ötesi.
06.10.2012 13:36:15
1   0

batuhan demiş ki;
Evet gercekten basi bukadar kötü baslayan bir dizinin sonradan bukadar mükemel olmasi valla harika ötesi ve cok güzel bir örnek teskil ediyor feyza kardesim diziyi yapan yayinlayan yazan yöneten hepsine tesekür ederizde sana ayriyeten tesekür etmemiz lazim hatta dizi yi yapanlarda tesekür etmesi lazim cünkü baslangicini kim görse sabredmeden bu dizi ise yaramaz der birakir ama senin ve pesin sira diger arkadaslarin yorumunu okuyup sonuna kadar bakma geregi duyuyorsun ve süper ötesi bir diziyle karsilasiyosun gercekten bende söylemek istiyorum atlatmadan sonuna kadar baksin herkes.Nisa komsere bende hasda oldum onuda ekleyeyim :)
06.10.2012 10:51:24
1   0

Azerbaycan demiş ki;
Supppper bir dizi bawarilar
29.09.2012 13:54:48
1   0

bircan demiş ki;
bende feyza arkadasimiza katiliyorum.. gercekten cok güzel bir dizi.. baslangicta bende askaldi bakmata vazgecicektim... ama iyik birakmamisim..enazindan bu dizinin degisik bir konusu var.. öbür dizilere benzemiyor.. sabirsizlika gelicek bölümleri bekliyorum ;-)
27.09.2012 05:54:30
0   0

aygül. demiş ki;
feyza arkadasimiz hakliymis cok güzel anlamli bir dizi ben tuttum bu diziyi:D:) (birakmayada niyetim yok)
24.09.2012 17:52:22
0   0

Feyza demiş ki;
Öncelikle yorumuma baslamadan.. Arkadaslar lütfen flim i sonuna kadar izlemeden yorum yapmayin derim ben... flim i seyrettigim ilk 15 dakkada bu flim e bakilmaz dedim ama, iyiki devam seyretmisim mükemmelin ötesinde bir dizi cok anlamli , biktik artik uyduruk flimlerden bu diziye emegi gecenlere cok tesekür ederim.. 1. bölümde bir BORDOBERELI nin yasadiklari ele aliniyor , özellikle NiSA komsere hasta oldum ne kadindi o be, Siddetle sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim... Berran kardes Duygu öretmen kim bilmiyorum ama , benim inci hocam burda ;) yani YeLiZ KUVANCI.. Uzun süredir bi flim me bakarken bu kadar heyecanlanmamistim ,devami gelir insallah...
24.09.2012 09:56:19
0   0

Berran demiş ki;
Duygu ögretmen güzelim anlamli yüzünü bozmus:((
23.09.2012 00:42:14
0   0

gulfidan demiş ki;
Poktan bi dizi daha
22.09.2012 05:07:04
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler