logo

Krem 1. Bölüm izle

Özet: Yüksek lisansını birincilikle tamamlayan Aslı, üstün başarısına rağmen kendini yapayalnız hissetmektedir. Kısa boylu, şişman ve çirkin olduğu için kimse tarafından sevilmediğini düşünür. Uzaktan uzağa hayranı olduğu Onur’un şirketi Adaman Kozmetik’teki sunumunun başarısızlığına, annesi tarafından bile takdir edilmediği hissi eklenince, hayatını değiştirecek bir şey yapar...
zeki demiş ki;
Sanatcilarin Nasil illuminati kolesi olduklarini gosteren bi dizi :)
11.12.2012 - 02:58
0   0

akasya99 demiş ki;
Bence bütün negatif yorum yapan arkadaslar dizinin anlamanini tam olarak anlamamislar. Bence gercekten güzel yapmislar. Evet bi ton böyle yabanci filmler var. Fakat türk televizyon olarak ilk defa görüyorum. Bence o genc kiz caresizligini o kadar iyi canlandirmis ki.. O aglamasi.. O gencliginde hata yapmis annenin $iddetle kizinin üstüne gitmesi, kisitlamasi. Bir takdir edememesi. O kizin yasadgi caresizlik, kendinle bir bütün olamamsi, barisamamasi. Gayet güzel bence. Ve kim ne derse desin, bu zamanda evet, di$görüsnüs ne yazik ki cok cok önemli. Her alanda olsun bu böyle.. Insanlar sadece kabullenemiyor. Is hayati olsun, ask hayati olsun.. Fakat izleyenlerin $Imdilik anlayamadigi, bu tür filmler, diziler zaten sonunda sizin dediginize cikiyor. Ic güzelligi dir önemli olan.. Kendini oldugun gibi sev.. Bu tür filmler bu msji verir, o yüzden bosu bosuna anlamadan yargilanmamali film.. Gayet güzel.. Yabanci filmlerden alinmis olmasina ragmen fikrin, yinede iyi canlandirmislar.. Zaten Duygu yetis gayet iyi bir oyuncu ve bu rolünün hakkini da son derece iyi vermis.. Gayet basarili.. Ve bence her filmde mantik aramayi birakmali türk insani.. Bu hafif bir fantazi fimidir.. Kendinizle bu kadar sert olmayin.. Birazcik kaptirin kendizi diziye.. Birakin kendinizi.. Salin gitsin.. Sonucta bu böyledir.. Bu zamanda bu böyledir.. Ve illa bir mantik aramayin her filmde.. Yani hayir, filmin anlami tabii mantikli, hemde cok.. Fakat bunu bir metapher olarak degerlendirin.. Bence gayet basarli.. Örengin freaky friday.. O da tipik bir genclik filmdir.. Ama öyle bir seyin olabilmesi normalmidir? Bu da o tür bir dizidir.. Umarim kaldirmazlar, ki atv de bu normal bir durumdur, zirt pirt dizi kaldirmalari.. dedigim gibi, rahatlikla izleyin, önyargilarinizi bir kenara birakin.. Siz yoksa hic bir Spielberg filmi izlemediniz mi? :) ANlayan anlamistir :)
05.09.2012 01:36:25
1   0

Murat demiş ki;
Sindirella masalin turkce versiyonu olmus,kesin yabanci bi dizinin turkceye uyarlamasidir,Ya arkadaslar hep ACITASYON ve TORE dizilerinimi izlicez ya,birazda hayali dizilerde izleyek be))))
02.09.2012 00:31:03
0   0

Venera demiş ki;
Asli cok guzel ceske Ben de onun gibi guzel olsaydim
01.09.2012 18:45:16
0   0

Berran demiş ki;
Hicbir Master yapmis biri sunumunu yapmayi beklerken durmadan cukulata yemez..Zira o bir yerde bilimle ugrasmis ve arastirmalar yapmis biridir.Burda sismanlarla alay ediliyor zayif ve uzun bacaklilari göge cikartiyorlar. Halbuki onlarin zeka ve kültür seviyeleri hepimizce malum.Kac kez spontan uzatilan mikrofonlara verdikleri cevaplar icler acisiydi:((( Burada asagilama(diskrimine)var ve bunun her türlüsü cirkindir. Yani insanlari renk,irk ve görünüslerinden dolayi dislama:((( Bu Diznini maksadi tam tersi olmaliydi. Ayrica Annenin sevgisizligi berbat. Esas onun degistirilmesi lazim.Dis görünüsten cok daha önemliDayanamadim Ikinci kez yazdim :)) Iyi pazarlar:)

0   0

eDa demiş ki;
Bu ne ya böyle. allah aşkına hiç mi başarıya, akla mantığa, iç güzelliğe önem verilmiyo bu dünyada. buradaki olumsuz yorum yapan herkese katılıyorum. gerçekten herşey fiziksel güzellik olmuş artık. ruhlar aleminde yaşamıyoruz sözü sadece erkek-kız flört ilişkisinde olmalı bence. o zaman dış görünüşün bi payı olur. ama hayatın her alanında önemli olacak kadar değeri yok dış görünüşün. kız başarısıyla ön planda olması gerekirken güzel değil diye arka plana atılmaya çalışılmış. Ki bence çirkin olarak gösterilen kız hiç de çirkin falan değil. iki saç kabartmışlar, biyerlerini şişmanlatmışlar, paçavra gibi giydirtmişler ve çirkin diye nitelendirmişler. aslında çirkin falan değil. bence çirkinlik eline yüzüne bakılmıcak birine denilir. Ki öyle birine bile allahın yarattığı bi kul olduğu için çirkin demek ÇİRKİN geliyo bana. oysa dizi sadece dış görünüş kıyaslamasından ibaret. umarım çok sürmez de insanlar güzelliğin yalnızca; uzun boy, ince vücut ve top model tarzında bi yüzden ibaret olduğunu düşünmezler daha fazla. sadece bi dizi deyip geçenler dizilerin de hayatta bi örnek teşkil ettiğini unutmasınlar. dizi gerçekten de denildiği gibi bir çizgi filmden ibaret ... :)

0   0

duygu64 demiş ki;
En fazla üç bölüm sürer. Çok kötü çekilmiş. Kızı çirkinleştirmek için komik duruma düşürmüşler. Yürüyüşü falan. Bedeni şişman göstermişler, kollar çırpı gibi kalmış. Olmamış yani...

0   0

melek demiş ki;
Bu dizi bencede fazla sürmez..Ayrıca kız çirkinken çok utangaçtı güzel olunca bu kadar nasıl açılabildi.. Saçma biraz aslında . Ayrıca aslı rolunu canlandıran kıza hakaret bence bu :))))

0   0

speeeeeetttttt demiş ki;
bence çok güzeldi.çocukluğumuzdaki masalları tekrar yaşattı emeği geçen herkese teşekürler

0   0

Sekine demiş ki;
herkese selam.boyle sey olurmu ya?Masal gibi.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler