logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 39. Bölüm izle

Özet: . Güney ile Banu evleniyor. Düğün gecesi ise, davetsiz konuğun sürpriziyle gölgeleniyor. Kuzey, kendisini son anda polislerden kurtaran kişinin kim olduğunu öğrendiğinde önce bu isim ona bir şey ifade etmez. Güney’le Kuzey arasındaki çekişmeden haberdar olan Burak Çatalcalı’nın Kuzey’den tek bir isteği vardır. Kuzey’in polislerden kaçarak açılışı terk etmesinin sarsıntısı sürmektedir. Yaşanan skandaldan sonra tepkilerin hedefinde kalan kişiyse Güney’dir. Kuzey polisten de kaçarak Ferhat’la arasındaki meseleyi halledemeyeceğini anlar. Ama hakim karşısına çıktığında, öfkesini kontrol etmekte zorlanınca, verilen karar Tekinoğlu Ailesi’ni yine zor durumda bırakır. Bu sırada Simay’ın boşanma davasıyla ilgili yeni hamlesi, Kuzey’in sinirlerini altüst eder. Açılışta yaşananlardan ötürü, Uncu Ailesi de faturayı Güney’e keser. Kuzey yüzünden farklı farklı cephelerde mücadele etmek zorunda kalan Güney, sonunda isyan eder. Güney’in bu anına şahit olan Cemre, “kaza gecesinin” gizli kahramanının kendisi olduğunu öğrenir. Bu gerçek Kuzey, Güney ve Cemre’yi yüzleşmek için bir araya getirir. Banu ile Güney’in düğün gecesi davetsiz konuğun sürpriziyle gölgelenirken, Kuzey aldığı haberle Ferhat’tan kurtulmak için önemli bir fırsat yakalar.
sevgi demiş ki;
cemre çok doğal oynuyor,sıradan bir güzelliği de yok.number one cemre:)

0   0

filiz demiş ki;
yaw arkadaşlar böyle düşünmeyin özellikle makıntosh cemrenin hic sucu yok asıl suç kuzeyde aslında oda seviyo ama söyleyemiyo

0   0

Melisa demiş ki;
Kuzey Guneyin Sezon finali beni bitirdi. Hayatta hic bir dizide aglamamistim.Ali oldumu simdi. Insallah kurtulur, Alisiz dizi dusunemiyorum.Bu son bolumde herkes cok basrili idi. Hele Kuzey fevkaladeydi.

0   0

sezzy demiş ki;
oyuncularin fizigiyle, boyuyla dalga gecmek biraz ayip oluyor bence. Yoksa tek tek her oyuncunun kusurlarini ortaya doksek bu is dizi ile ilgili yorumlardan cok farkli bir yone kayar ve oyunculara karsi saygisizlik yapmis oluruz. Bence Cemre.nin gozleri bile yeter.

0   0

makýntosh demiş ki;
arkadaslar yorumlarınız okudum ,hepımız kuzeye acıyoruz dogru. cemreyı hıc begenmıyom 2 kardesı bır bırne dusman edecek kadar hıc bır ozellıgı yok hem rol olarak hemde gercek gorunuste:) kuzey ıle zeynep cok yakısyorlar ,yanı ugruna bu kadar cıle cekmesıne gerek yok kuzeyın.sadece bu ferhatı bır yok etse de artık gercekten normal hayata donse :)allah askına ya cemrenın neresı guzel ya ,bucur ,boynu yok boyu yok kaba konusyo bırak 2 kardes holdıngde de nerdeyse her kes pesınden kosyor ...kız kıtlıgı mı var aaaaaaaa..(

0   0

es demiş ki;
bence guneye cok yukleniyorlar guney kotu,bencil insan deyil sadece kendi isini ve hayatini kuruyor Film cok guzel boyle devam edin basarilar

0   0

MSFIGO demiş ki;
alinin iyi bir arkadas oldugunu bende düsünüyorum. bazen alinin cehaletiyle kuzeyin basini yandi arada sirada ama ali kuzeye son gömlegini verecek biri. üc kiside (cemre, kuzey ve güney) aci cekiyorlar. güney cemreyi kuzey yüzünden feda etti, kuzey cemreden güney yüzünden uzak duruyor. cemre ise iki kardesin arasinda kalmis biri. güney mutsuz olmasin diye ve hakli cikmasin diye, kuzey uzak duruyor. ne olacak simdi? bunlar hepsi birbirlerinden uzak baska insanlarla beraber olacaklar.

0   0

Tayfun demiş ki;
La bu cemre taş gibi olmuş yaa kafayı kıracam :) kuzeyin mahkemedeki hali bitirdi beni yahu

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, seninle ayni gorusteyim ben de, Guney ortaya lafi atti sonra da git Kuzeye sor diye topu Kuzey.e atti. Sanki boyle davranarak ikisine de aci cektirmek ve ben oldugum muddetce siz ikiniz bir araya gelemeyeceksiniz demek istiyor, nitekim Kuzey kapisina geldiginde de ikinizin birlikte oldugunu gorecegim diye bagirdi, yani olamazsiniz der gibi. Ama birseyi dogru soyledi, Kuzey siz mahalleye ilk tasindiginizda sana oyle bir bakmisti ki, belki de seni ilk o sevmisti. Ama ben once davrandim. Cemre de delidolu bildigi Kuzey.e baska gozle bakmiyordu, taaa ki kaza yapanin Kuzey degil de Guney oldugunu ogrenene kadar, o zaman Kuzey.e baska gozle bakmaya basladi, saygi duydu, Guney de sucu kardesine yukledigi icin Cemre.nin gozunden dustu, degerini yitirdi. Simdi Kuzey.i seviyor diye buna haklari yok mu??? ben katilmiyorum. Ortada carpik bir iliski yok bence. Ve Ali.nin dediig gibi birgun beraber olacaklar, Ama ne zaman?????

0   0

MSFIGO demiş ki;
kartal arkadasin yazdiklarina katiliyorum, güzel özetlenmis. hele o müzik sahnesi, kuzeyin sus demesi ve sarkicisinin susamam demesi o kadar yerindeydiki. ben cemrenin yerinde olmak istemezdim, cünkü istemeyerek ve bilmeden bu kazaya "sebeb olmak" cok aci. nur arkadasta cok güzel yazmis. bence burak hem asil hem yakisikli. yikilmasida cok normal. aslinda banu ve burakin hali kuzey ve cemrenin durumundan bin kat daha kötü.bilmeden iki kardes birbirlerine asik olmuslar. rozacim, bende öyle diyorum. mutlu olamiyacaklar maalesef. ancak güney giderse baska yerlere, kuzey ve cemre icin bir sans cikabilir, yoksa olmasi su an mümkün degil.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler