logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 64. Bölüm izle

Özet: Olay günü orada olan kamyoncunun oğlu, korktuğu için konuşamaz. Cemile, Mete’nin suçsuz olduğuna inandığı için mücadeleyi bırakmaz. Ancak Mete ısrarla Hakkı’yı kendisinin vurduğunu söylemektedir. Bütün aile gözaltında olan Mete’nin yanındadır. Cemile ve Ali Kaptan başlarındaki büyük sorunla uğraşırken Kenan, gemi ile 2. parti kaçak malları da limana yanaştırır. Ancak limanda tesadüfen eski bir dostuna rastlayan Ali Kaptan dönen kirli işlerin kokusunu alır ve yardım etmesi için Kemal’i arar. Dikiş işlerine evde devam eden Cemile parça başına ilk ödemesini alır. Ancak Carolin bu durumdan haberdar olur. Ali Kaptan’ın Cemile’ye olan ilgisini feci halde kıskandığı için de Carolin, bu işi ve oradan aldığı parayı engellemek için harekete geçer. Murat’ın doğum günüdür. Aylin, Murat’ın mezarına gider, orada Süleyman ile karşılaşır. Ona, Murat’ın nasıl öldüğü ile ilgili sorular sorunca Süleyman gerçekleri anlatıp anlatmama konusunda ikileme düşer. Berrin ile Hakan’ın boşanma davası sonuçlanmak üzeredir. Berrin kızının velayetini almayı her şeyden çok istemektedir. Durumu iyice kötüleşen Selma ise son bir umut yardım istemek için Cemile’ye ulaşmaya çalışır. Doktor Gülay, Soner’in tedavisini tamamlar ancak, onu yeniden görmek için çok geçerli bir neden bulur. Mete’yi bekleyen Cemile yeniden fenalaşır. Hem Nedim hem de Ali Kaptan onu hastaneye götürmeye çalışınca ortam gerilir. Süleyman sürpriz tanığı mahkemede konuşmaya ikna eder. Mete ve Nihal için karar günüdür. Fakat beklenmedik bir olay herkesi şok eder.
corumlu demiş ki;
inci hocayi cok ozluyom wallah billah

0   0

selda demiş ki;
gelelim Selma hm.a .Kadının evde yardımcıları var.Ona yemek getiriyorlar.Tuvalet ihtiyacını karşılıyorlar değil mi.Kadın onlara söyleyebilir.bir arkadaşımı arayacağım diye.Sıkıldım dışarıda hava almak istiyorum v.s.Ama yok o ilaç alıyor baygın diyorsanız o zaman ne ilacıymış bu..builaçlar uyutayım derken biraz fazlası veya uzun kullanımı solunumu durdurabilir.Kimseyi hastane şartları olmadan bu kadar uzun baygın tutamazsınız.Aslında herşeyin bilinip bunların tekrar geri alınması için mücadele edilmesi daha heyecanlı olur.Bir de Aylini bence doktorla evlendirin ki çocuğun velayetini alsın çocuk (o dönemde babasız çocuk doğurmak herhalde skandal ötesi bir durum)p..olmasın.Sonra da sSoner gerçeği anlasın ve uğraşsın dursun..nasıl ama..

0   0

selda demiş ki;
Ben de çocuğun suçluyu göstermesinin bu kadar uzatılmasına tahammül edemedim.oraları izlemedim sıkıldım.Meteyi de abarttılar.Onu da atlıyorum.İzlemiyorum.Çünkü o kıza aşık olacak ne yaşadılar ki.neyi paylaştılar.Bir de Handan bence kocasına dönmeli.Ahmete sadece tutkun.Gerçekte yaşadığı ilişki kocasıyla ve adam geçmişte ne yapışsa yapmış ama karısını ve çocuğuna sahip çıkıyor.Doktorlar da çok komik.Bir doktor kadın bu kadar onursuz olamaz.Ve hastasının evine sohbete ,(ne muayenesiyse o )evde tansiyon ölçmeye gitmez.Bunların gece gündüz işleri vardır.Saçma saçma....diyorum.İnandırıcı olamıyorsunuz..

0   0

kita demiş ki;
arkadaslar,ya karolin ya da kenan.ayni bezin kenari.ayni zamanda her kesin yanindalar.onlarin isi gucu yokmu ya?bu nasil bir yasama terzi?

0   0

SENA demiş ki;
Evet kibar adam benim gibi hödük değil:D)))Eğer o adamdan hoşlanıyosan sana karışmıycam,söz veriyorum Cemile.Aranıza girmiycem hödük gibi davranmıycam:)))))Oh be sonunda kabul etti hödük olduğunu.Bu filmi izlerken ilk defa bu kadar çok güldüm.Ne dersiniz arkadaşlar yoksa Ali adam olmayamı başladı??Yok yok aldanmayalım bu heriften adam madam olmaz.Evet pişmanlıkları var ama bu saatten sonra pişman olmuş,adam olmuş neye yarar yapacağını yaptı,yaktı yıktı perişan etti herkesi.Cemileye sana karışmıycam söz veriyom diyor ama ben asla inanmıyorum.Ahada buraya yazıyorum hele Cemilenin bi ilişkisi olsun yine başlıycak hödüklüğe,yine yapcak ali kaptanlığını piskopat herif.Bütün arkadaşlarımın ve tüm kadınların DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.Allah tüm kadınları Ali kaptan gibilerin şerrinden muhafaza eylesin.Sevgilerimle.

0   0

SENA demiş ki;
Evet kibar adam benim gibi hödük değil:D)))Eğer o adamdan hoşlanıyosan sana karışmıycam,söz veriyorum Cemile.Aranıza girmiycem hödük gibi davranmıycam:)))))Bu filmi izlerken ilk defa bu kadar çok güldüm.Ne dersiniz arkadaşlar yoksa Ali adam olmayamı başladı?? Evet pişmanlıkları var ama bu saatten sonra pişman olmuş,adam olmuş neye yarar yapacağını yaptı,yaktı yıktı perişan etti herkesi.Cemileye sana karışmıycam söz veriyom diyor ama ben asla inanmıyorum.Ahada buraya yazıyorum hele Cemilenin bi ilişkisi olsun yine başlıycak hödüklüğe,yine yapcak ali kaptanlığını piskopat herif.Bütün arkadaşlarımın ve tüm kadınların DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.Sevgilerimle.

0   0

john demiş ki;
selma bi uyandı tel acacak , kenan tak orada. suleyman tam muratı anlatacak , cicek tahsildarı orada , cicekleri veresiyemi almıs. senaristler biraz daha mantıklı olun. avukatsız mahkeme , adamın ablası avukat enistesi avukat av. lar bu kadar tırsak mı olur ?

0   0

mavi demiş ki;
artık soner ile aylin kavuşsun ya.. neden girdi diziye şu doktorlar ki..onca zamn murata rağmen bitmedide şimdi mi bitecek onların aşkı tam bir saçmalık olur.. murat öldü artık.. intihar etmeseydi bile zaten ölecekti.. soner görsün artık bunu.. lütfen araya başkaları girmeden kavuşsunlar.. cenile avukatla çok yakışıyor.. ali ye dönmesi tam bir saçmalık olur.. onca kötülük unutulmaz.. ali kaptanda boşuna cemilenin peşinden koşmasın..

0   0

Melinda demiş ki;
Tesekkur ederim tertipcim..:)) aynen bende senin gibi anlayamiyorum CEmile ne yapti Carolune iyilikden baska... Kendi kadinin hayatini sondurdu hala ona kini var...tek sebebi su temizlik isi icin Cemilenin laf sokmasi ki onda da yine hakli olan o... zavallim onuda carolin kendisiyle ugrasti diye soylemisti...... Ama gercekden var boyle arizali tipler, genelde sevgisiz insan musveddeleri.... bende cok cok opuyorum seni canimcim....Bu arada senin ve tum arkadaslarimin DUNYA KADINLAR GUNU KUTLU OLSUN.... Gerci onun icin ayri bir mesaj atmistim ama yayinlanmamis henuz belki de buyuk harf yazdim diyedir :(((( SEVGILI ADMINLERIM BUGUNLUK MUSAADE EDIN BUYUK HARFE, BUGUN BIZIM GUNUMUZ :)))))))))))

Admin Notu: Tümü büyük harfle yazılan yorumlar direk spama düşüp otomatik siliniyor :)

0   0

roza demiş ki;
ali bey size katılıyorum. kesinlikle seksenler dizisi müthiş olmuş..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler