logo

Uçurum 2. Bölüm izle

Özet: Adem kararını verir ve artık oyunun içindedir. Eva’nın karşısına çıkan bu yabancıya güvenmekten başka çaresi yoktur. Yaman’ın hastaneye nakli oldukça hareketli geçer. Nur, Yaman’a kendini kanıtlamak için bir fırsat daha elde eder. Felicia, artık Nur’un himayesi altındadır. Adem’in son anda yetişmesi; Eva’nın, kardeşini kurtarmak için karakoldan yardım isteğinin bir tuzağa dönüşmesini engeller. Felicia, ilk müşterisine çıkarılırken tek yapabildiği şey hayal dünyasına geçebilmektir.
konul demiş ki;
helal olsun size. turkiyeyi cok seviyorum yaaaaa.azeri konul

0   0

ahmet demiş ki;
kız polise gitmiş konsolosluk ne fayda kimlik yok pasaport yok adın ne diyecekler eva memnun oldum bende ............

0   0

perihan demiş ki;
coook guzel bir dizi cok begendim kadro cok guzel gercek hayatta yasanan lari anlatiyo Allahim bu tur insanlari islah etsin Allahim onlara firsat vermesin.. ins bu dizi bitmez dizi yonetmenini tebrik ediyorum basarilarin devamini diliyorum

0   0

NIGAR demiş ki;
COK GUZEL BI DIZI,COK BEYENDIM. OYUNCULAR DA GUZEL OYNUYOLAR. ILK BOLUMDE HIC BEYENMEMISTIM,AMA SONRA ESHIMLE IZLEDIK COK GUZELMISH. IYIKI DE IZLEMISHIK.

0   0

Elman demiş ki;
gozel bird dizi idi...cox beyendim.oyuncularda cox gozel...

0   0

oktay demiş ki;
asya kardes ucurum sali günleri yayinlaniyor elif sana katiliyorum bende eskiden öyle bir gecer zamankiyi severek izliyodum yaz arasindan sonra bir kac bölüm daha izledim birakdim baydilar. bu dizi diger dizilerden cok farkli konuyu ele almislar gercekten kutluyorum böyle utaclari tv ye tasiyip belki bazi madurlarin kurtulmasina vesile olur hemen bu gün haberlerde böyle bir baskin yayinlandi umarim kökünü kuruturlar.

0   0

asya demiş ki;
ucurum hangi gunlerde televizyonda oynuyor ?

0   0

elif demiş ki;
çok güzel bir dizi aynı günde öyle bir geçer zamnki var artık saçmaladı o dizi bence bitirsinler seksenler ve uçurum çok güzel gerçekte olabilecek ve olan yaşamı göz önüne serio uçurum inşallah reyting kurbanı olmaz

0   0

gonca demiş ki;
dizi ilk başladıgında hiç begenmemiştim bu ne ya diyip kanalı değiştirmiştim. sonra eşim geldi kanala baktı bi baktık izliyoruzz hele ki ben okadar etkilendimki çoğu sahnesinde ağladım resmen. gerçekten harika bir film. umarım hep böyle sürer.

0   0

ecenur demiş ki;
bu dizi cok anlamli guzel gercekleri anlatiyor evet kac iinsan var isteyerek yapman ama okadar kizlar var zorla yapan yazik yazik .

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler