logo

Alemin Kralı 21. Bölüm izle

Özet: Aslan, petshop için web adresi almak zorunda kalır. Bu durumu öğrenen Asalet, Aslan ile ilgili ve Aslanın adını taşıyan bütün site adreslerini ondan önce satın alır ve sitelere Aslanın çok komik aynı zamanda sinir bozucu görüntülerini yerleştirir. Bu olayın altında kalmak istemeyen Aslan da Asalet adına başka bir site alır ve oraya Asaletin uygunsuz resimlerini koyar. Sevgililer günü yaklaşmıştır. Sürekli Mehveşi Aslana karşı dolduran Asalet, Aslanın son numarası karşısında büyük bir şok yaşar. Kubatın dükkânının sahibi Sırrı hapisten çıkmıştır ve birikmiş kira borcu için Kubata dadanır. Kubat, Sırrıdan kurtulma planları yaparken kendini çok farklı bir oyunun içinde bulur. Jülide yeni sevgilisi ile yemeğe çıktığında istemeden kaba bir hareket yapar. Jülideden tiksinen Alihan asabi hareketler sergileyince Jülide, Beşer ve Tapire sığınır.
Murad Salmanov demiş ki;
Sene olmuş 2017 hala izliyorum. Azerbaycandan sevgi ve selamlar
02.04.2017 - 18:05
0   0

mehtap demiş ki;
çok komik ve güzel dizi hic kacırmıyorum her bölümündede gülüyorum

0   0

isman demiş ki;
The grandma is something stupid on... so can a human being jerks? Very stupid

0   0

aslý demiş ki;
çok komik yaa

0   0

wolwos demiş ki;
Beser süper ya en iyisi bence o...Sonradan tapir ve Julide harikalar...tabi Kubat 30 subat ve Nihale....Gerisi bos tabi bide Oben var...Gecen bölüm harikaydi..

0   0

eda demiş ki;
dizinin girişi çok komikti:) Türkiye gerçeğini güzel anlatmışlar :)))

0   0

ali demiş ki;
cok guzel sayit tesekur ederim

0   0

cenk demiş ki;
heheh 2.parçada matematik hatası yapmışlar.borç 109.000 liraydı kubat 110 lira verdi.sırrı kalan borç 109.890 lira dedi halbuki 108.890 kalır :D:D:D

0   0

arzu demiş ki;
çok komik ve güzel dizi hic kacırmıyorum her bölümündede gülüyorum

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler