logo

Ay Tutulması 11. Bölüm izle

Özet: Kayıp yüzüğünün peşinde olan Şevket, onu aldığından şüphelendiği Leylanın evine gizlice girer. Orada yüzük yerine bir bavul bulur. Bavulu karıştıran Şevket hiç ummadığı bambaşka bir gerçekle karşı karşıya kalır. Leylanın sürekli etrafında dolanmasından sıkılan Ayla, eve dönüp bir de onun orada işe başladığını öğrenince kıyameti kopartır. Ancak Leylayı evden göndermek sanıldığı kadar kolay değildir. Leyla kendisine sert çıkan Ayladan geri kalmaz ve onu tehdit eder. Süreyyanın yıllar önce ölen babası Kemal Gürcana ait kayıp silahın Hasanın üzerinden çıkması, herkesi şaşırtır. Hasanın Sürreyanın babasının katili olabileceği ihtimali doğarken, onun ailesine bankada yüklü miktarda para bırakması şüphelerin iyice artmasına neden olur. Öğrendiklerini hazmedemeyen Süreyya ise babasının katilinin kızı olduğunu düşündüğü Aylaya karşı harekete geçer. Şevket ile arası açık olan Veysel, Kenanın sahilde kimin ile öpüştüğünü bulmaya çok yaklaşmıştır. Aynı çatıda yaşarken birbirlerinden daha fazla kaçamayan Ayla ile Kenan ise çok büyük bir risk alarak kendilerini duygularına teslim ederler. Metin, Şevket ile buluşur ve ona hayatını tamamen değiştirecek bir zarf verir.
gunel azeri demiş ki;
cox gozel dizidi ayla men seni cox istiyirem

0   0

gizem demiş ki;
naz elmas dan oyuncu olmaz... kadin gittikce batiyor.. basit oyunculuk ve basit roller ;S

0   0

hazan demiş ki;
Naz elmas ı hiç sevmezdim bu dizide resmen nefret ettim insan ancak bu kadar iğrenç olabilir ne kenan nede ayla aşkın ne olduğunu bilmiyorlar ikiside şehvetlerinin kurbanı olmuşlar kenan sakın şebnemi kirletmesin hatta veysel daha onurlu biri ve şebneme yakışır ve şebnem artık kenanın gerçek yüzünü görsün şebneme gülmek yakışıkyor bön bön bakıyor diyenler onun mutsuz halini gördükleri için birde gülümseyen haline dikkat ederlerse ne kadar hoş biri olduğunu görürler...ben diziyi şebnem için izliyorum naz elmasın oyunculuğunu çok abartılı buluyorum.

0   0

Arzu Azeri demiş ki;
Bence Ayla cok utanmaz kiz ya babasi oldu amma hic umrunda deyil kenanla yatmayi dushunuyor. Kenan onnan da yuzsuz ne kadar cakal yaa ayni evde yapmasinlar bariii. Sebneme cok yazik yaa. bence sonda sebnemi sevecek amma kenana laiq o sari ciyan bence . iyyy tiksiniyorum onun gibi butun kocasini aldatanlara sevket onu oldurse uff demem vallahi

0   0

zeynep demiş ki;
kenanda az değil hem şebnemle hem aylayla bı karar versin ..

0   0

cavidan demiş ki;
Hakikaten yawww...nerden bulmuslar Sebnemi? hic ekran kimyasi veya isigi yok:(( KUZEY-GÜNEYdeki Cemre Karakterini,,üstelik onun özleri cook güzel ve bunun gibi bön-bön bakmiyorBu karaktere 1-2 kisiden baska kimse elestiri yapmiyorHem insan biraz NAZ ELMASA hafif benzeyen birini bulurdu Kardesler ya hemde ikizAyni yumurta ikizi olmasalar bile biraz benzer olabilirdi kardeslerGercek Oyuncu ayni zamanda gözleri veya bakislariylada oynamali tipki Tugba Büyüküstün veya Melisa Sözen v.s.,gibi yoksa böyle bön-bön bakarak degil

0   0

Ayþe demiş ki;
Bu Şebnemi çok mu aramışlar yahu,bön bön bakıyor, bakışlarında bir duygu bile yok son sahnelerde,erkek olsam bana öyle bön bakan bir kızı değil öpmek fersah fersah kaçardım.

0   0

violet demiş ki;
Neyda, Sevket patlak gözlü biri , gözlerini acinca o yüzden korkunc oluyor....igrenc bir karakter burada....

0   0

keti demiş ki;
bemde aynen sana katiliyorum.evet dizi shimdi bashlior.ben bu dizi ik bolimden beri takip ediornm ve heb bu saneler nezaman olajak die bekliordum,galiba beqledim saneler gelejek bundan boile.

0   0

ceren demiş ki;
Ayla çok utanmaz olmaya basladı hem şebnemin kocasıyla oluyo hemde şebnemle arkadas olmaya çalısıyo ne uyuz bi kız..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler