logo

Yer Gök Aşk 47. Bölüm izle

Özet: Bade, Yusuf’un boşanmak istemesi üzerine evi terk eder, herkes ş-oktadır. Hamiyet, Bade’yi bulmak isterken Celal olanları öğrenir. Cüneyt, Remzi’yle Hamiyet’in yaptıklarını öğrenir. Konuşurlarken Funda’nın duyduğunun farkına varmazlar. Mehmet, s-ilahın Cüneyt’te olduğunu öğrenir ve e-mniyet müdürlüğüne gider ama p-olisten öğrendikleri hoşuna gitmeyecektir. Havva’nın bağlı olduğu cihazın yenilenmesi gerekince, Cüneyt ve Remzi para bulma çabasına girerler. Bade, boşanmayı kabul edeceğini söyler. Hamiyet, bu sorunu bir an evvel çözme gayretiyle bir karar alır. Çiftlikte Funda’yla Cüneyt arasındaki gerilim artar. Cüneyt s-ilahı aramaktadır. Bekir ise Cüneyt için artık daha büyük bir t-ehlike haline gelmiştir. Hamiyet, Yusuf’a Havva’nın ö-lmeden önce Cüneyt’ten hamile olduğunu söyler, Remzi de bunu doğrular. Yusuf bu a-cı gerçeği öğrenince önemli bir karar alır. Havva için söylenenlere inanmayan Sultan, genç Yılmaz’a reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Bade verdiği karardan eminken, hiç ummadığı bir şekilde ümitlerini yeşertecek sürpriz kapısını çalar. Hiç kimse farkında değildir ancak, bütün bunlar yaşanırken çiftlik evinde olanlar çok yakında hayatlarını alt üst edecektir.
Berran demiş ki;
Tesekkürler MSFIGOcugum bende seninkileri zevkle okuyorum;) sizlerin yorumlarini görünce okumadan gecemiyorum tabiiki hele paylasmadan duramiyorum.Yazdiklarina tamamen katiliyorum.Ben biraz önce FGde birinin yorumuna sinirlendim.Senin ve diger dostlariminda fikrini ögrenmek isterim. Bir zamanlar ÖMRE BEDELdede yazarlardi. CESUR denen tip tecavüz etmisti. burada yalvariyorlardi ikisinin evlenmesi icin.Ayni seyi FG icin yazmislar FG+ ERDOOOOOO... diye Tepemin tasi atti okuyunca bende tüm sinirimi bosalttim.Lütfen bir sende oku. Senin yorumlarini PSIKOLOG görüsüyle oldugundan zaten büyük keyifle okurum:))Tesekkürler Arkadasim sevgiyle kal:))

0   0

MSFIGO demiş ki;
sevgili berran, iyki arada sirada cikiyorsun ve güzel güzel yaziyorsun :) bencede bade mehmete daha cok yakisiyor. tabii, dedigin gibi mehmetde az degil. mehmet ve bade sahneleri daha icten. yani birgün birsey sanki aralarinda gececek gibi. önemli olan illah teslim olmak degil yada havvanin bekareti. yusufla havva o sahnede bayagi sevisiyorlardi. bu olay cüneytlede olabilirdi ve üstelik havva onunla daha uzun zaman beraberdiler ve evlenme asamasina gelmislerdi eger cüneytin babasi karsi gelmeseydi. havvayi illah temize cikarmak istemeleri sacma cünkü zaten cok entrikali biriydi. toprak mesela olsaydi o öyle biri degildi. birde havvanin "ben eglenelicek kadin degilim, evlenecek sinstenim" demesi kendini yine kücük düsürmesini gösteriyor. bunu bir kadin söylememeli bence hareketleriyle göstermeli. cogu kadin istemez sadece eglenilsin kendisiyle bazilari sirf erkegi tutmak icin kendileriyle eglendiriyorlar.

0   0

Berran demiş ki;
Yazmadan duramadim.Evet MSFIGO arkadasim hakli.Kim demisHavva teslim etmedi diye???? Bizi APTAL zannediyorlar.Iste görülüyor HAVVAyi temize cikarma cabasindalar.Ne oldu? Dizinin Yönetmeni MURAT ÜNALMIS mi oldu da Esine torpil yapiyor???Evet birincisi; OTEL odasindaydi hizla Yusufun gömlek dügmelerini acmaya calisti, Yusuf elini tutup ;-simdi olmazdedi. Ikinciside telefon calinca yarim kaldiBencede BADE gurursuz bir KIZ degil Ondaki gururun onda biri Havvada olsaydi keske..Kackez kovuldugu yere Falci Kadinlar gibi hep tekrar-tekrar geri geldi:))Bade HAYIR demisti yalvaran Yusuftu Simdide pisman olacakmis.Bence Bade Mehmetle evlensin gerci oda üc kagitcinin teki ama ama Badenin Babasida öyle zaten:))Iyi seyirler size:)

0   0

MSFIGO demiş ki;
simdi hamiyetin yaptigi, yani rapor cikarmasi, havvayla teyzenin dna raporunu degistirmesine benziyor. bade hic bir zaman gurursuz giri olmadi. gurursuz olsaydi ozaman bosanmayi kabul etmezdi. havvaya gelirsek. gelinligini temiz giymek istedigi icin kendini yusufa teslim etmemisya. ama tam iki kehre etmek üzereydi. bir otele gittiklerinde yusufu resmen soymaya baslamisti. ozaman yusuf onu durdurmustu. ikinci seferde bu bölümde gösterilmisti. Telefon calinmasaydi ozaman havva kendini coktan teslim ederdi yusufa.

0   0

ferd demiş ki;
Yusufun üzgün hali onu daha cok cirkinlestiriyor. Pakistanli veya Sri Lankalilara benziyor.Hic JÖN olacak bir tip degil.Karakter oyuncusu olsun ama bu rolde degil.En iyisi oyunculugu biraksin onuda yapamiyor. Soguk görünüslü olusuda cabasiEn iyisi okudugu seyi yapsin yani ISLETMECI;-))

0   0

nesrin demiş ki;
güsenciyim sen ne yaptin yaa diziyi bitirdin hemde mutlu sonla:)

0   0

mavinur demiş ki;
butun yorumlara katiliyorum cok sinirlendim ya bu ne yuhh artik yasayan birini oldurdu yetmedi havvaya birde kirletti yaziklar olsun hamiyete remzi uyuzuna bunlara inanan yusufa badeye gelince bu kadar gurursuz bi kiz olamaz ya adam asik sana degil anla artik defol git cok merak ediyorum ne sebebten yapisiyor yusufa psikolojik rahatsizligi var memet haketmiyorsun insallah haftaya toparlarsin yonetmen herkes ayni fikirde yapma kiyma havvayaemegi gecenlerin elerine saglik ddizi seni seviyorummmmmmm

0   0

star7 demiş ki;
arkadaslar hersey bir yana, bu Hamiyetin harcadigi paralar nereden geliyor acaba ve kimse yokmu hesaba bakan, fark eden, soran; Remzi bey de bos yere kirletti Havvayi, iyice alet oldu Hamiyete, niye Yusufun karsina gecip hersey oldugu gibi anlatmiyor ki, neyi var korkacak; erkek ol biraz Remzi efendi, sonucta kizinin iyiligi icin yaptin sen herseyi, artik Hamiyet korksun senden nede olsa bunlar butun onun fikri idi. Ya gercekler ne zaman ortaya cikicak cok merak ediyorum...bir Cuneyti bide Mehmeti aciyorum, hele Bade hic haketmiyor Mehmeti, ayrica Havva iyilestikten sonra Cuneytde evlense hic sasmam, Cuneyt haketti Havvayi cunku; herkese iyi aksamlar.

0   0

fndýk demiş ki;
ooooofff patlıcam çatlıcam en sonunda sinirden.birileri su hamiyeti durdursun.nedir bu işkence ya.havvayı geldi gecti onun yaptıkları.ama o su bahanenin altına saklanıyo ben anneyim deyip işin içinden cıkıyo.nasıl bir vicdan var bu kadında.havva yaptıgı zaman vicdan azabını yasıyodu en azından.havvanın teyzesine yeni sezonda helal olsun diyorum nasılda havvaya sahip cıkıp koruyo onu.onunla olan mezarlık sahneleride cok duygusal yaa.gercek gibi rol yapıyo kadın.ya o yada deli remzi hamiyetin foyasını ortaya cıkarmalı.remziyide anlamıyorum.kızının kurtulması iyilesmesi icin herseyi yapıyo guya hamiyete uyuyo.e iyide bastan yusufada dese oda havvayı yasatmak icin her turlu imkanını kullanırdı.senaristler burda sacmaladı bence.havva ortaya cıksın artıkta benim gibi dusunen izleyiceleri daha fazla sinir etmesinler.yusuf ve havvayı aynı karede mutlu gormeyi özledik.gerci yusufta hemen yalancı remzi ve anasına inanıp havvanın yuzugunu bıraktı ama .... gercek ask kazansın

0   0

gülþen demiş ki;
yaa bn şu yusufun annesine uyuz oluyorum.. havva uyansa yusufta bunların yalan olduğunu bilse 100 de 100 evlenirler hem havva da suçlu durumunda haklı olmuş olur ve buda süper olur :D

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler