logo

Yer Gök Aşk 43. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Bade ile hayata yeniden tutunacağına inanan Yusuf, onunla evlenmeye kararlıdır. Bade ise başkasına aşık olan bir adamla evlenmek istememektedir. Havva, Hamiyet’in ameliyat olduğunu öğrenir öğrenmez hastaneye koşar. Bu durumda Yusuf’u yalnız bırakmak niyetinde değildir. Havva’yı gören Hamiyet, çılgına dönecektir. Havva’yı odadan attırır. Havva odadan çıktığında Yusuf’la burun buruna gelir. Yusuf’tan af diler, ama bir kez daha “hayır” cevabını alacaktır. Havva’yı gördüğü için morali bozulan Hamiyet’in keyfi yerine gelmiştir, çünkü oğlunun Bade’ye evlenme teklif ettiğini öğrenmiştir. Yusuf’un kendisini affedeceğinden bir dakika bile şüphe etmeyen Havva’nın hiçbir şeyden haberi yoktur. Tüm bu olayların üzerine herkesi “şok” edecek bir sürpriz yaşanır.
Yayınlandı: 01/01/2018
ceylan demiş ki;
havva keske hic yusufu sevmeseydi hic bunlari hak etmedi :¨-(
07.09.2015 - 23:13
0   0

aygun demiş ki;
ya hamiyetden de badeden de nefret ediyorum tusuf havva sizi seviyorum

0   0

ferda demiş ki;
Yeni Sezon Bölümünün 15.Agustosta baslayacagini yazmistim.Nedense cikmadi.O yüzden tekrarladim:) Bilginize..

0   0

ferda demiş ki;
Gunay yerden-göge kadar hakli.Hala Havvada Havva demiyormusunuz PES dogrusu Kiz bogazina kadar yalan-sahtekärlik ve iftira bataginda..hala savunuyorsunuz.Onun en iyisi burada bir Arkadasin yazdigi gibi Amnesi gecirmesi yani hafiza kaybi:))) O zaman Havva eski durumuna döner:))))

0   0

gunay demiş ki;
Emine,Hamiyyet hnmin esinin kalbi aslinda Havvanin annasinde.Her zaman Hamiyyeti konusdurmuyordu.Sonucda ne oldu?Dediyin gibi Havvanin yaptiklarindan dolayi onun yuzune bakmaz oldu.Yani Hamiyyet hnm hakli cikti.Oyle deyilmi?Emine,sen Hamiyyetin hnmin yaptiklarini daha one cekirsen.Amma tum kotulukleri yapan Havvaya yalniz "hatali" ve"hirsli asik"diyorsun.Yani kuculduyorsun.Aslinda tum dizi Havvanin kotuluklerinden ibaret.

0   0

emine demiş ki;
Günay, hamiyet dizinin başından beri böyle KIBIRLI. yusufun eski aski betul urgupe geldiginde de aynuı seyleri yapti. emri vaki, oglunun hayatini yonetmek. cok ornek var ama hatirlamayan bolumleri tekrar izlesin. hamiyetin esi bile kac defa ondan yaka silkti, yeter hamiyet dedi. ben havvayi savunmuyorum, cok hatali. karakter olarak ele alirsak havva hirsli bir asik. toprak saf temiz kalpli bir asik, kardes. hamiyet kibirli, insanlara yukardan bakan, hep benim istedigim olsun diyen bencil bir anne. yılmaz bey adil, anlayisli bir baba. yilmaz bey de havvaya karsi son olaylardan sonra yuzune bile bakmiyor. umarım demek istedigimi anlamissinizdir. bu bir havva savunmasi degil. hamiyet icin oglunu korumaya calisan bir anne demek yanlis olur.

0   0

tugçe demiş ki;
burada konuşulanları hiç anlamıyorum çünkü hiçbiri sevgiden anlamıyo ben havvayı seviyorum okdar

0   0

Berran demiş ki;
Gunay Arkadasim hakli.Havvanin yaptigi yalan,dolan ve düzenbazliklarin hicbir lami ve cimi yoktur Dün daha burada birini, "Resmi evrakta sahtekärlik yaptigi icin hapise attilar Tabii Dizilerde hicbir suclu cezalanmiyor, cezalansa yerine parayla baskasi giriyor hapise, 8-9 kursun atilana ve bicaklana ölmüyor veyutta 4-5 takla atip kaza geciren Arabadan sag cikiyorlar:)))))Buda yanlis bir MESAJdi Havvanin sahtekarliktan cezalanmasi gerekirdiBu nedenle Havvanin tüm yaptiklarinada kolayca KILIF bulundu Neymis: ASKtan mis :))))) Bu Dizi KOMEDI olsaydi güler gecerdik..Halbuki A$K Dizisiymis..Bu becerilerini hepsini yaptiginda aklinda tek bir sey vardi oda; YUSUFU elde edip KONAGA hanim olmak ve Teyzesiyle Babasinida görüp onlarida zenginlestirip sinif atlamalarini saglamakti Ama hesaplar tutmadi. Ve Hamiyet Hnm hakli olarak biricik Oglunu ve Ailesini böyle Felaketten ve onun tabiriyle HASTA bir kizdan korumak istedi. Hadise budur.Bu her Annenin dogasinda vardir.A$K her zaman üstün degildir.Ondan önemli olan Karakter saglamligidirTipki Karisini devamli döven Kocalarini seviyorum diye affedip yine dövülmekten kurtulamadiklari gibi BUyrun bakalim: Onlarda seviyorlar ve asiklar.Peki bu yaptiklari affedilirmi??Saymakla bitmez.Kumar oynayan,hirsizlik yapan ve alkoliklerde ayni sekilde yaparlar ederler vazgecmezler Neden?:Cünki seviyorlar Peki buna A$K mi denir???Hayir A$K ulvi ve berrak bir duygudur.Tipki duru su gibi.Seven Insan sevdigine yalan söyleyemez, söylerse o A$K degildir. A$KI icin söyledi martavallarina kulaklarimiz tikali yani ONEWAY STREET:)))) IYI TATILLER Gunay ve Tüm Grubumuza:))

0   0

gunay demiş ki;
Emine,sence Hamiyyet hnm haksizmi?Onca entrika ceviren Havva ve Sultanin yaptiklarinin karsisinda onun yapdigi yalniz Hancaogullarina karsi pilanlanan kotuluklerden,oyunlardan korunmak icin hareketler idi.Hancaogullarinin da reisi Yusufdu.Sultanin oglu meger asklarina sahip cikdimi?HayrEger cika bilseydi kimse ona karisamazdi.Yani,hadiselere goz atarken,hisse kapilmayin.Sevgiyle kalin.

0   0

emine demiş ki;
hamiyet hanım birazcık fazla mı müdahale etti? buna gülerim işte. hamiyet hanım kızını sevdiğiyle sırf fakir diye evlendirmeyen, zenginliği, gösterişi seven biri. hamiyet hanım, mehmetin uçağı kaçırması için babasını sarhoş ettiren insanların zaaflarından faydalanan biri, hamiyet hanım kısacası kendi istediği olduğu sürece gerisini hiç düşünmeyen, insanlara üstten bakan, küçük gören bencil ötesi bir karakter. o da az entrika çevirmedi insanların arkasından. sizce yusuf anasının bu yaptıklarını öğrense o zaman ne olurdu?

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler