logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 29. Bölüm izle

Özet: Kerim’in Fatmagül’e sevgisini ispat etmek için, her şeyi göze alıp, p-ol-ise bütün hikayeyi itiraf etmesi, Fatmagül için de zorlu bir dönemin başlangıcı olur. Kerim’in Fatmagül’e sevgisini ispat etmek için, her şeyi göze alıp, p-ol-ise bütün hikayeyi itiraf etmesi, Fatmagül için de zorlu bir dönemin başlangıcı olur. Yasal sürecin başlaması için Fatmagül’ün ş-ikayetçi olması gerekmektedir. Fatmagül, so-ruşturma sırasında, çok yıpranacağını bildiği halde bu zorlu mücadeleyi başlatmaya karar verir. Bu durumda, Yaşaran’larla işbirliği ortaya çıkacak diye huzursuz olan Mukaddes, onlara haber uçurmaması için evde göz ha-psine alınır. Ebe Nine ise, haklı da-valarında kendilerine yardımcı olması için iyi bir a-vukat aramaya başlar. Bir zamanlar Kerim’in kasabadaki ustasının tavsiye ettiği Kadir’e ulaşmaya çalışır. Kadir uzun bir hastalık döneminden sonra hayatını kaybeden eşinin acısıyla baş başadır. Hastanede Vural’ın durumuyla ilgili bekleyiş sürerken, Erdoğan ve Selim k-aza yerindedirler. Erdoğan k-aza öncesinde Vural’ın Fatmagül’lere gittiğini düşünerek olayın izini sürmek ister. Dü-şm-anlarını bir kez daha karşısında gören Fatmagül, daha çok bilenir. Yasal süreci başlatmakla doğru bir karar verdiğini anlar. Hikayesini dinleyen Kadir de artık yanlarındadır. Fatmagül kendini daha güçlü hissetmektedir. Asu’yu kurtararak Mustafa’yı kendine borçlu bırakan Erdoğan durumun keyfini sürmektedir. Dengelerin Erdoğan lehine değişmesinden rahatsız olan Reşat Yaşaran’ı daha ge-rgin günler beklemektedir. Hiç beklenmedik bir anda karşılarında p-ol-isi gören Yaşaran’lar için artık hesap verme zamanı gelmiştir.
Ufuk safak demiş ki;
Millet siz bosu bosuna yeni bölümleri bekliyorsunuz ben dizilere hep 50. Bölümden sonra bastan netten bakmaya basliyorum Ohh ne reklam var nede hafta beklemem gerekiyor Tavsiye ederim sabirsizlar icin :)))))

0   0

neslihan demiş ki;
Beren Saati daha once hic bir calismasinda izleme olanagim olmamisti ama onu seyretmek bir zevk, masum tatli kizi ya super oynuyor, ya da kendisi de masum tatli bir genc kiz. Umarim hem kendisi tatli bir insan, hemde oyunculugu superdir. Iyi calismalar.

0   0

büþra demiş ki;
ama ama ama bu bölüm cok güzeldi :) bölüm sonunda fg nin gözünden bir damla yaş akmasını çok isterdim tam kerim giderken ama olmadı : ayrıca 30. bölüm tüyosu var KERİM:ee? bana birşey demiyecekmisin. FATMAGÜL:çok sıcak gülümser FATMAGÜL: geçmiş olsun.. :):):):

0   0

deryakiz demiş ki;
ne demisler her koyun kendi bacagindan asilirmis.

0   0

füsun demiş ki;
Güldürmeyin arkadaslar Vuralin sucu ne? diyeoda digerleri kadar suclu ve oda cezalanmasi gerekir

0   0

beren demiş ki;
Bugunku bolumunun ozellikle sonunu izlerken, dayanamadim ve gozlerim doldu. Hungur hungur aglamak istedim.. Basta Beren,Engin, fatmagulun teyzesi,abisi ve kerimin teyzesi-bu kadar mi guzel oynarlar Allahim, bi hikaye,bu ulkede kadinin neler cektigini Bu Kadar mi guzel anlatilir?? Tam Oscarlik bir film. Bu dizi, ilk basta cok negatif yorumlar alsa da, simdi cok ama cok begeniliyo. Bu dizi cok onemli konular acti,kadinlara siddet,onlarla zorla beraber olmak,onlara tecavuz etmek,hep kadini karartmak ve cok erkegin kotuluklerine ragmen erkegin cezalirilmamasi-artik herkesin gozonunde. Artik kadin olarak, erkegin siddetlerine ve iskencelerine dur deme vakti geldi. Bu diziyi izlemek bana guc verdi,ve benim de ayni dizideki fatmagul gibi hakkimi aramaya guc verdi. Turkiye kadin haklarini yemeyen bir ulke,ve Turk polislerimiz,savcilarimiz ve mahkemelerimiz bizim kadinlari koruyacak. Dddizi.coma cok tesekkur ederiz boyle kaliteli bir site yaptiginiz icin,ta amerikalardan izliyoruz butun dizileri. Tskler arkadaslar.

0   0

Ela demiş ki;
Ne laf etti ama Fatmagül... "Ben kendime kızıyorum niye zamanında her şeyi söylemedim de bu şimdi senin zaferin oluyor "dedi...Yazık kerim de baka kaldı...

0   0

Turane demiş ki;
cok merak ediyorum gelecek bolumlerde ne olacagini.selim ve erdogana iyi oldu,

0   0

merve demiş ki;
tesekkürler hemn koymuşsunuz

0   0

gulnara demiş ki;
cok iyi bir bolumdu en cok sevdiyim dizive harakterler kerimi cox takdir ediyorum cok super

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler