logo

Lale Devri 26. Bölüm izle

Özet: Çınar ve Toprak’ın yavaş yavaş yakınlaştıklarını fark eden Yeşim, bir an önce Toprak’tan kurtulmak istemektedir, Reyhan’ın da yardımıyla Toprak’ın geçmişini araştırmaya karar vermiştir. Reyhan, Yeşim cephesinde kendisine sağlam bir yer edinmiştir. Tekstil şirketinin devri konusunda Çınar’a destek vererek işin başına genel müdür olarak atanmayı başarır. İkbal, Necip’i Zümrüt’e kaptırmamak için yaptığı planın ikinci aşamasına gelmiştir. Necip’le baş başa bir gece organize etmeye çalışmaktadır, tek engeli Nedret’tir. Nedret farkında olmadan her şeyi bozmaktadır. Nedret’e rağmen buluşan ikiliyi bu kez Zümrüt engeli beklemektedir. Kerem uyuşturucu satıcılarına olan borcunu ödeyebilmek için annesi ve ablasından para ister fakat istediği miktarda parayı bir türlü denkleştiremez. Zamanı kalmamıştır, başı gerçekten beladadır ve tüm iyi niyetiyle Toprak’a yardım etmek isterken, içinde bulunduğu belaya Toprak’ı da çeker. Uyuşturucu mafyası ikisi için kötü bir sürpriz hazırlamıştır.
arda demiş ki;
ben topragı çok severim iyi bir kız yeşim gibi diyil dir

0   0

mustafa demiş ki;
ya ben boyle romantık fılmlerı cok sevıyorum ya bır arada yalancı yarım vardı star tvde barıs akarsu un oynadıgı her bolumunu ızlerdım kacırmazdım hatta ewde olmazsam yetısemezsem dıye telefonuma dahı tv yukledım ınt bakıyodum yanı bu fılm toprakla guellestı ben daha fazla bakmıyordum ama sımdı hıc kacırmıyorum topraklı olan bolumlerı yaa

0   0

mustafa demiş ki;
arkadaslar toprak urgupden cınarla donmelı bence yoksa bu dızı ızlenmez toprakve cınar askı fılme yenı heyecan kattı keske benıde boyle seven bı kız olsa ama ıste hayat dıycegım o kı yesım zaten bu fılmde cok ustune dusulmus ne ıse yarıyo sa cadı gıbı bısey zaten toprak bıde cınardan hamıle kalırsa fılm daha heycanlancak bence toprak donup sarı cadıyla savasmalı urgupde kalmamalı

0   0

fi demiş ki;
gercekten "halep orda ise arsin burdadir" denirToprak gercegini kabul etmiyorlar.Toprak geLdiginden beri REYTING yükselis trendine gecmis.Hatta internette bile izleyici oraninda YER GÖK ASKi bile geride birakti.Inanmayan FOX TVya sorabilirHavvacilar miy-miy(Topraga takilan ad orda)gitsin diye sölen yapacaklardi nerdeyse.Amma velakin Havvaciklarinin diziside kan kaybetmeye basladi deniyor:)))

0   0

aynur demiş ki;
iyi dizidir.yesimden nefret ediyorum.

0   0

sezen demiş ki;
yeşim hep vardı lale devri izlenme oranları yerlerdeydi toprak lale devrini canlırdı göklere çıkardı bunu görmeyenler gözlük taksın. herşey yalan olsada tek gerçek topraktır.

0   0

füsun demiş ki;
Su Kardes; asagidaki cümleler sana ait Bende neresi güzel? Ve kim neden kiskansin???Toprak zaten ondan cok daha güzel vede tescilli demek istedim; "yecimde bu guzelik varken kiskanilmasi cok normal saten.kiskanmaya devam ede bilir siniz toprak cilar.sonuna kadar."

0   0

su demiş ki;
guzel kardesim.turkiye guzeli olmasi. benim yada baskasinin.da guzel bulca anamina gelmez.guzelik kavrami kisiye gore desir elbet.ben murda askin yanlis yada dogru olmasini tartismiyorum.yesimin ask oldu adam. sonradan enistesi oldu.yani yesim enistesine aski olmadi sonradan.lutven once bunu iy anayalim.benim tek gorduyum sey .aska karsi savasan iki tane insan var. bir aski icin savasiyor, diyeri duydu asktan kacmaya calisiyor.ne olursa olsun ne yasanirsa yasansin sonuda gine ask kazancak elbet.buna tum kalbimle inaniyorum.gercek aski gormemek icin kor olmak lazim bence.gorduyum tek gercek ask yesimcinar aski.herkesin asktan ne anladi elbet tartisilir.yorumu siz birakiyorum.hepinize iy yorumlar simdiden kendinize iy bakin bay.

0   0

füsun demiş ki;
Ne meyvesi? Me aski? Ne güzelligi? Sen bildigin tüm atasözleri siralamissin ama hicbiri uygun degil ve yersiz.bir defa Yesim le Toprak mukayese bile edilemezler güzellik konusundsToprak zaten tescilli güzel Türkiye güzeli oldugu unutulmasin.Hele su siralarda Yesim göz ve kas makyajiyla berbat bir görüntüye sahip....Ikisi biraraya asla gelmeycek,zira böyle bir iliski hazmedilmiyor TürkiyedeAyrica ikisi cok yakisiyorlar birbirlerine:))Yesim kedi cigere bakar gibi bakmaya devam etsin.NE gurur var ne onur...

0   0

su demiş ki;
meyva veren agac hep taslanirmis.bunu yapmis oldunus yorumlarla ortaya koyorsunuz.ask hep zoru secer saten.kolay olsaydi ask olmazdi saten.herseye ramen tek gercek ask yesimcinar aski.ve bunu sonunda hepimiz gorces.izlemeye devam.son not yecimde bu guzelik varken kiskanilmasi cok normal saten.kiskanmaya devam ede bilir siniz toprak cilar.sonuna kadar.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler