logo

Lale Devri 17. Bölüm izle

Özet: Lale’nin ölümü üzerinden altı ay geçmiştir. Çınar karısını kaybettikten sonra her şeyden vazgeçmiş ve inzivaya çekilmiştir. Lale’nin ölümünden kendisini sorumlu tutmaktadır. Çiftlik evinde derbeder bir hayat sürmektedir. Ne hayatla ne de işle ilgisi kalmamıştır. Aileden kimsenin sözünü dinlememektedir. Bir tek Yeşim’in kendisine yaklaşmasına izin vermektedir. Yeşim tek aşkı Çınar’ın iyileşip hayata dönmesini sabırla beklemektedir. Necip, Lale’nin ölümünden sorumlu olduğunu bildiği için vicdan azabı duymaktadır. Zümrüt’e eskisine nazaran daha iyi davranmaktadır. Evliliğin sadece kağıt üzerinde kalacağını düşünen İkbal, ikilinin her geçen gün birbirlerine daha çok yakınlaşmasından rahatsızlık duymaktadır. Necip’i büsbütün kaybetmekten korkan İkbal’in bu yalan evliliği bitirmek için güzel bir planı vardır. Reyhan, Mehmet’le ilişkisini düzelttiğini düşünmektedir. Çınar’ın yokluğunda şirkette her şeyi kontrolü altına almıştır. Reyhan için hayatında neredeyse hiçbir sorun kalmamıştır ama bu fırtınan önceki sessizlikten başka bir şey değildir. Yeşim, Ilgaz Holding’te çok başarılı işlere imza atmıştır ama en büyük amacı Çınar’ın onun aşkını görmesini sağlamaktır. Çınar’ın her şeyiyle yakından ilgilenmektedir ve sabırla beklemektedir. Oysa Çınar’ın amacı başkadır. Bir an önce Lale’sine kavuşmak isteyen Çınar’ın acı bir planı vardır.
ferhat demiş ki;
ya lalesız dolurmu bu dızı resmen bıtırdınız dızıyı toprak geldı o oldu bu oldu derken dızıden sogudum

0   0

eymy demiş ki;
thanks

0   0

beritan demiş ki;
bence lale ve cinar hic iyi bir cift degildi.yesim ve cinar daha cok birbirine yakissiyorlar zaten gercek hayatlarinda da ikisi beraberler... UMARIM BIR ÖMÜR BOYU BERABER KALIRLAR

0   0

ela demiş ki;
Bence lalesiz cok daha guzel olmus, hic begenmiyordum oyununu yapaydi. Sadece bu aci cekme durumlarini fazla uzatmazlarsa iyi olur. Devamini bekliyorum dizinin :)

0   0

leyla demiş ki;
Lale devri nasil lalesiz olur? bunu hic anlamis deyilim, bu bir sacmaliq,olur mu boyle sey, bas rolda giden oyuncunun olmesi? Peki neden o zaman dizini Adi Lale devri?Kaski dizinin adi Baska bir sey olsaydi.Cok maraqsiz oldu,simdiden cok izleyicilerinizi kayb etdiniz.

0   0

leyla demiş ki;
Bu ne ya? Lelesiz yemin ederim dizinin hec bir seyi qalmamis, cok sikici, maraqsiz,seyr etmeye bele deymez.

0   0

baþak demiş ki;
bence çınar görmese onun vazgeçer bebeğe baba yapı

0   0

burcu demiş ki;
cok basitlesti konusu

0   0

aylin demiş ki;
bencede cok kotu olmus:(

0   0

Ýpek demiş ki;
Bu ne ya şimdi ne olacak? Saçma sapan başroldeki kız öldürülür mü yaa... O itici kızı mı sevmeye başlayacak "baldızını" yani bari başka bir kız katılsa diziye çok sıkıcı olmuş

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler