logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zaman Ki 9. Bölüm izle

Özet: Demirparmaklıklar ardında yaşadığı kâbustan kurtulan Cemile, çocuklarına kavuşmanın heyecanı ile geldiği evinde gördükleri karşısında bir kez daha yıkılır. Birbirinin kollarında bulduğu Ali ile Carolin’i evden kovar. Ancak Carolin ardında Cemile’nin kadınlık gururunu altüst edecek bir iz bırakır. Ali ile Carolin’e destek çok gecikmeden gelir.
Zeynep demiş ki;
şu ahmeti kurtaran kızın adı ne
13.06.2017 - 00:17
0   0

Eyüp demiş ki;
Aylin bu durumda annesine, olayı nasıl anlatacak?Mete nasıl durabilecek..

0   0

leyla demiş ki;
Ilk evvel bu dizinin fraqmanini izlerken hic hosuma gitmemisdi.Amma sonradan bolumleri izledim bayildim.Gercekden cok guzel bir dizi,farkli. Boyle seyler ne yazik ki, hayatda da oluyor. Ali kimi babalar cok , erkeklik qururu olmayan,ailesine,evladlarina sayqisi olmayan Ali kimi babalar cok.Insan bu kadarmi serefsiz ola biliyor.Tamam sevgi hep kalmiyor, bir muddetden sonra deyisiyor, amma bu kadar da diyil. Hansisa bir kari yuzunden cocuklari sokaga atmaq, hic kimseden utanmadan onu eve getirmek ne derecede dogrudu? Ne yazik ki, butun bunlar gercekdende oluyor. Bu dizide en cok beyendiyim Mete ve Berrindi. En nefret etdiyim ise Carolin di,sunun agzina baxin ya , adam onun agzini dagitmak istiyor.

0   0

Zeynep Sevinc demiş ki;
Ne güzel ...Ama Carolin denen kisi cok abartmis (ve Ali)

0   0

ELA KARTAL demiş ki;
çok güzel bidizi.Çok seviyorum. Bu bölümü 151.000 kere izlenmiş. Lütfen en çok izlenenler kategorisine koyarmısınız. Sevdiğimiz bidizi olduğu için orada görmek istiyoruz. şimdiden teşekkürler.

0   0

Alev demiş ki;
Diziyi buyuk bir zevkle izliyorum ve hepsini cooooooook seviyorum carolin ve ali disinda tabi. Kucuk Osmana ise basarilar diliyorum...:)

0   0

Alev demiş ki;
Diziyi buyuk bir zefkle izliyorum.Ve hepsini cok seviyorum. Kucuk Osmana basarilar diliyorum..:)

0   0

MARIN demiş ki;
BEN MOSKOVADAN MARIN.TSEKURLER OLDUKCA COK IYI DIZI SIMDIDE COK BOYLE KAROLIN ALILER VAR BU UZDEN COK AILILER DARMADAIN LANET OLSUN IHANETLE DOLU ERKEKLERE.

0   0

MARIN demiş ki;
CCCOOOOOOOOOOKKKKK IYII COOOOOOOOOOOOOK MUTIS BIR DIZI.BU GUNKI HAYATDADA BOYLE ALILER COK.LANET OLSUN BOYLE ERKEKLERE.AZERI MARIN

0   0

PÝÞTT demiş ki;
yeni bir fenomem gelıo gerçekten...hafızalardan silinmeyecek bir dizi...emeklere sağlık..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler