logo

Kılıç Günü 1. Bölüm izle

Özet: Kılıç Aliye hayatının en acı haberini doktoru veriyor: günleri sayılıdır ve üç aylık, yani 90 günlük ömrü kalmıştır. Ali, şaşkınlık, öfke, acı ve umutsuzluğu aynı anda yaşar. Gider, ve kendi mezarının taşını sipariş eder bir taş ustasına. Ecelin kapısını çaldığı o "ilk gün"de, karısı bebeğini dünyaya getirmektedir. Ve yine aynı gün, hem kefeni biçilen, hem de baba olan bu adam, ona geçmişte hayatı zindan eden bir ailenin, Kızıltanların yeniden karşısına dikildiğini öğrenir. Şimdi, hızla gelen ölümle yarışırcasına, nefes nefese bir savaş başlamıştır: Firavuna karşı Musanın, Golyata karşı Davutun, Deve karşı Karıncanın savaşı. Ve Kılıç Alinin, bir avuç dostu ve içindeki çılgın cesaret dışında, bu savaşta hiç kimsesi yoktur.
Nilay demiş ki;
Bu dizinin bölümleri silinmiş. Tekrardan yükleyebilir misiniz?
3 yıl önce
5   0

vendetta demiş ki;
@ buyuk resimi kaciriyorsunuz diye dusunuyorum. diger yan: kucucuk kizcagizi tuzaga dusurulmesiicerigi daha on pla konusulmaliydi kamuoyu ve izleyici yorumlarinda. ^ homoseksuelligide , yik, iyy ,irrite vb gibi bakis acisiyla ele almak,elestirmekte,,pek yakisik durmuyor..... herkesin yasami kendinedir. mahalle baskisi vb bakis acisindan kurtulmak gerekir, bugunlerde denildigi gibi. o gay, bu hayat kadini , o su, bu ,bu....gibi baskalastirmak,otekilestirmek kimsenin haddine degil. saygi lutfen.

5   3

özgür demiş ki;
cok guzel dizi piskopat bir dizi :D aonunda kurtlar vadisinden sonra bir sert dizi daha geldi hic biri böyle degildi bi bu gözüme girmeyi basardi

0   1

yavuz demiş ki;
kılç ali sana vurmak yakısırrr

0   0

ERSÝN demiş ki;
gerçekten çok güzel bir dizi zaten osman sınav ın şu ana kadar başında olduğu bir kaçtane izledim hepsi de gerçekten çok güzel

1   0

Osman sýnav demiş ki;
Ah osman sınav ahhhhh. O gay sahnesini çekerken neyi amaçladın çok merak ediyorum. Bu diziyi aile ve misafirlik ortamında çoluk çocuğun içinde izleyenlerin nasıl zor duruma düştüğünü merak ediyorum. Çocuklar sorsa baba bu adamlar ne ayak diye ? ne diyecez:))) Osman sınav amcan egolarını tatmin ediyor mu diyecez? reyting canavarı senide yutmuş.

1   10

serdar demiş ki;
bu dizi süper olmuş çok güzel bir dizi ben bu diziyi çok sevdim seneryo çok güzel uzun bir süre devam eder ihşalahh

0   1

irfan saral demiş ki;
bazı dizileri izleyemiyoruz.takılıp başa dönüyor.kılıç günününde 2. partisi takılıyor

0   1

Gaye34 demiş ki;
aileye bak ne ararsan mevcut

0   0

sinan demiş ki;
admin sende bi ricam olaak videolari 16:9 Format yada 16:10 Format yapabirmisin ?

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler